Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rozjeďte to ve Stromovce – na hodinu nebo na celou sezonu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jitka

Dobrý den, jakou káru zapůjčit pro 7 let dítě? Je lepší, aby jela s dospělým na duo či na samostatné a pokud ano na jaké? Jsme rodina 2 dospělí, 1 dítě 7 let a jedno 3,5 roku a hledáme nejlepší variantu, chceme jet všichni. Děkuji za radu.

XLToys - Káry, co šlapou!

Dobrý den, Jitko. Variantu, aby jelo 7 leté dítě s dospělým na DUO můžu určitě doporučit. Dítě už v tomto věku zřejmě dosáhne na šlapky a tak se může podle chuti zapojit do šlapání. Na druhou stranu, i kdyby se více vezlo než šlapalo, což obvykle tak není (děcka chtějí šlapat více než dospělí), tak v 7 letech ho v pohodě utáhnete. Dítě 3,5 roku bych vzal do přídavné sedačky na UNO XL Special s 3 rychlostmi. Kromě přehazovačky, která je velkou výhodou, je kára i delší než „obyčejné“ UNO L a tak má dospělý dostatek místa na nohy i s dítětem v sedačce za zády. V této kombinaci (DUO+UNO Special) se navíc budete moct kompletně navzájem prostřídat. Troufnu si říct, že dokonce i dítě 7 let, si na UNO Special díky přehazovačce zvládne povozit mladšího sourozence. Samozřejmě pod Vaším dohledem, kdy můžete jet na káře pro dva vedle nich nebo za nimi. Všichni si tak užijete dobrou zábavu a věřím, že i hodně legrace. Pěkný den. Rasťo, Nová Základna.

Hřebřinová

Dobrý den,
chci se zeptat, kolik máte šlapacích kár XL pro jednoho. Jestli je možné v případě koupi dvou voucherů na Uno XL využít oba ve stejný čas, abychom s přítelem jeli spolu.
Děkuji mnohokrát.
Hezký den,
Hřebřinová

XLToys - Káry, co šlapou!

Dobrý den, paní Hřebřinová. V nabídce půjčovny jsou v průběhu sezony minimálně 4ks typu UNO XL Special s 3-rychlostní přehazovačkou. Pokud si jízdu zarezervujete předem, budete moct zcela jistě využít oba vouchery najednou v termínu, který Vám bude vyhovovat. Děkuji za dotaz a přeji pěkný den. Rasťo, Nová Základna

Lucie Merglová

Dobrý den,

přenosná permanentka je tedy myšlená tak, že v sezoně 2017 může kdykoliv přijít jakýkoliv počet lidí, půjčí si jakékoliv šlapací káry na 2 hodiny a nic už neplatí?
Děkuji, Merglová.

XLToys - Káry, co šlapou!

Dobrý den, paní Merglová. Děkuji za dotaz. To, že je permanentka přenosná znamená, že není vystavena na konkrétní jméno ale tzv. na držitele. To znamená, že ji majitel permanentky může poskytnout jiné osobě resp. ten, kdo se s permanentkou prokáže, má nárok na 2 hodiny jízdy v jeden den a to každý den po celou sezonu 2017 a nic víc už neplatí. Jak je ale uvedeno v podmínkách akce „Permanentku nemohou využít dvě nebo více osob najednou ve stejný čas“. Jinými slovy, každá osoba musí mít vlastní permanentku. Pokud máte další dotazy, neváhejte a napište. Pěkný den. Rasťo, Nová Základna.

Zámečníková

Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi kárami (L, M,..) a speciální károu XL.
Je to jen ve velikosti a nebo má větší kára lepší převodní mechanismus, případně jiné další výhody.
děkuji za informaci
Zámečníková

XLTOYS - Káry, co šlapou!

Dobrý den, paní Zámečníková,
Ano, je to přesně tak, jak píšete. Rozdíly jsou jak ve velikosti (proto označení S, M, L, XL), tak i ve výbavě. Šlapací káry Special XL BF3 mají nejdelší rám ze všech, takže i dospělák má dostatečný komfort a může si zážitek z jízdy naplno užít. Systém posouvání sedaček do několika poloh umožňuje na druhou stranu přizpůsobit tuto šlapací káru i dítěti od cca 7–8 let. Nejdůležitějším parametrem je výška dítěte, aby pohodlně dosáhlo na šlapky. Není potřeba žádná zvláštní trénovanost, převody jsou nastaveny tak, že se s touto károu rozjede i 4 leté dítě. Přehazovačka funguje velmi podobně jako na kole i způsob řazení je velmi podobný. Navíc zkušená obsluha půjčovny Vám před jízdou vše ráda a ochotně vysvětlí. Pokud se budete chtít ještě na něco zeptat, neváhejte a napište. Pěkný den. Rasťo, Nová Základna

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru