Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Buddha Board: Soustřeďte se na prchavé kouzlo přítomnosti!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jan

Dobrý den,

přijde mi to zajímavé nejen pro mne a manželku, ale i pro mého 4,5 letého syna (možná mě vyvedete z omylu). Chci se zeptat, jestli jsou všechny varianty s komplet příslušenstvím potřebným k použití (tedy samozřejmě kromě vody), nebo je potřeba ještě něco dokupovat? Děkuji…

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

vždy před spuštěním nabídky si necháváme zaslat vzorky zboží, abychom prodávali pouze kvalitní a prověřené zboží. Také máte u nás možnost vrátit v rámci 14denní zákonné lhůty zboží zpět bez udání důvodu, také můžete zboží reklamovat snadno a my vám s tím rádi pomůžeme.

Mějte krásný den. Míša

Buddha Board CZ/SK/PL

Dobrý den, Jane,

mám pár kusů na testování, které prošli rukama několika dětí včetně naší 2 leté holčičky – jediné co je potřeba je alespoň částečný dozor dospělého. Vodou se jim nic nepovede, ale zažil jsem situaci kdy mi na stánku vyndalo dítko jeden z oblázků které tam byly jako zátěž a aranžmá a začalo jím na desku škrábat. Jiný kus mi zas shodila nějaká kolemjdoucí na zem a jak dopadl na plochu tak se škrábnul. Všeobecně lze ale říct že pokud bude o Buddha Board správně pečováno (odstavec je přímo v nabídce) – je vhodný pro děti ve věku od 3 let. Co se potom samotného používání týče, je dobré děti nenechávat úplně bez dozoru, mají tendenci strkat štětec do pusy nebo celou desku vybarvit vodou a jak někde jen trošku zaschne tak hned přetřou novou vrstvou tak že je deska celá černá :) moc se jim to líbí, ale nechají si to vysvětlit. Součástí balení každé varianty je vše potřebné k použití, kromě vody.

Přeji hezký zbytek dne.

Petr

Jak vidíte na odkaze, na ebay levněji koupit lze. U většiny nabídek na slevomatu se bohužel stává pravidlem, že je nakoupeno levne na ebay či Ali a prodáno s obr slevou 4× dráž. Občas jde o šmejd například u svetru neustále na hlavní nabídce,kterou slevomat stále obhajuje. Věřím, že toto není ten případ a přeji spokojené zákazníky. Produkt je to zajímavý.

Buddha Board CZ/SK/PL

Dobrý den Petře. Procházel jsem do podrobna nabídku na eBay a opravdu tam levněji nejsou. Mám samozřejmě na mysli originální produkty firmy Buddha Board Inc. a ne padělky, nebo použité kusy. Pokud jste tam tedy narazil na levnější nabídku, musím Vás upozornit, že se nejedná o produkt srovnatelný. Pro kontrolu, podívejte se prosím na oficiální stránky www.buddhaboard.com kde najdete oficiální koncové ceny v USD (bez DPH). Děkuji a přeji pěkný den.

Robert

Na original Budha Board je opravdu TAK velká sleva?

Buddha Board CZ/SK/PL

Dobrý večer. Ano, produkt uvádíme na český trh a abychom ho dostali co nejrychleji do podvědomí českých zákazníků, udělali jsme tuto jednorázovou akci na slevomatu. Pozor, Originalu je pouze 10kusů. Hezký večer.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru