Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pánské polokošile Ralph Lauren big pony

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eliška Č.

Dobrý den, pokud triko objednám do Zásilkovny a nebude sedět, jak je to s vrácením zboží a peněz (případně výměnou za jinou velikost)? Děkuji za odpověď. Hezký den!

AGA Brands

Dobrý den Eliško,

zboží je možné vyměnit za jinou velikost, případně barevnou variantu ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. Je třeba jej zaslat na naši adresu spolu s kopií faktury a informací o požadované výměně. Stejné je to u vrácení zboží – pouze připíšete číslo účtu pro vrácení peněz.

Hezký den :)

Jaroslav

Dobrý den, pokud se mi již nezobrazuje možnost konkrétní velikosti u konkrétní barvy, tak asi není možnost si ji nějak objednat, že? Třeba že byste doplnili zásoby u požadovaných variant…? Díky, Jaroslav.

AGA Brands

Dobrý den Jaroslave,

je mi líto, ale pokud se nezobrazuje možnost konkrétní velikosti u dané barevné varianty, pak máme toto zboží již opravdu doprodáno. V případě zájmu nás můžete kontaktovat cca za 3 týdny ohledně informace, zda jsme opět doskladnili zboží. Děkujeme.

Hezký den :)

Patrik Bujok

Dobrý den,

při výběru dopravy se mi nezobrazuje možnost volby osobního odběru zdarma na provozovně, kterou uvádíte. Můžete se na to prosím podívat a zdělit zda ta možnost existuje? Děkuji.

AGA Brands

Dobrý den Patriku,

zkuste prosím aktualizovat stránku, dle našeho názoru je vše v pořádku – možnost osobního odběru na provozovně je ihned na prvním místě. Děkujeme.

V případě potíží nás neváhejte kontaktovat.

Hezký den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru