Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kouzelné trhy v Drážďanech a pohádkové trhy na pevnosti Konigstein

4,7 / 5 CA Aliatour Drážďany - Německo (mapa) 140 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Blanka Ferusová

Dobrý den, v případě nástupu v Praze na metru Strašnická je parkování zdarma 24 hodin denně a 7 dní v týdnu? A pokud bych vybral návštěvu toho zámku za příplatek, tak je to taky v češtině?

CA Benadus Travel

Dobrý den, ano na Strašnické se v pohodě o víkendu dá parkovat zdarma. Ano je možná prohlídka v českém jazyce ale musíte si zakoupit audioguide za 3 eura, který je v českém jazyce (sluchátka). V případě dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Děkuji a Těšíme se na Vás! Lucka / Benadus travel

Jana

Dobry den, v terminu 18.12. jsou take vsechny obchody otevrene? Dekuji Jana

CA Benadus Travel

Dobrý den, v termínu 18.12. nejsou obchody otevřené. Je to neděle a vždy v Německu v neděli jsou obchody uzavřeny. Jedinou výjimku v roce má neděle 4.12., kdy je dána jako prodejní a obchody jsou otevřeny. Nicméně se jedná o uzavřená velká obchodní centra. Trhy a kavárny, restaurace jsme ve všech nedělích otevřené. Zde se jedná o kombinaci dvou zájezdů a tak proto jsme zařadili i další neděle, protože je tento zájezd koncipován hlavně za trhy. Máme pak ještě zde na slevomatu zájezd na celodenní Drážďany a adventní trhy, kde je to koncipováno na trhy a tím spojené také nákupy v obchodních centrech. Odkaz zasílám zde:
https://www.slevomat.cz/sleva/1050599-drazdany-nakupy-v-primarku-nebo-prohlidka-mesta

Děkuji a v případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit! Těšíme se na Vás!
Krásný den! Martin / Benadus travel

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v poznámkách je psáno, že nastupní místo je i Ústí nad Labem, v programu již uvedeno není, chtěla bych se zeptat, zda při koupi voucheru se musí o nástup v Ústí nad Labem požádat, či je to automaticky? Děkuji :)

CA Benadus Travel

Dobry den,
Nastupni misto je automaticky. Jen pri objednavce je potreba to uvest abychom to vedeli, ze tam budete nastupovat. V pokynech k zajezdu uz je pak presny cas.
Krasny den a tesime se na Vas!

Lucka / Benadus travel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru