Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Řízení nejnovějšího Lamborghini, Ferrari, Maserati včetně paliva po celé ČR

4,7 / 5 Exocar (10 poboček) Hradec Králové  (mapa) 57 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobrý den,
jen se chci ujistit jestli chápu dobře, že když si teď zakoupím vorcher, který má platnost do konce listopadu tak mi nepropadne když ho do tohoto termínu nevyužiji, ale klidně ho můžu darovat jako dárek 14ti- letému synovci k vánocům?
Jak je to potom prosím s rezervací jízdy? Na vašich stránkách si po novém roce rezervuji datum?
Moc děkuji za odpověď.
S pozdravem Petra

Exocar

Dobrý den, ano, rozumíte tomu správně. Termín si zarezervujete zde: www.exocar.cz/rezervace/ Děkujeme za dotaz.

Jana

Dobrý den, ráda bych příteli pořídila poukaz k narozeninám. Je zde však napsáno, že platnost poukazu je jen do konce listopadu. Obávám se, že bychom ho nestihli vybrat, máme listopad hodně časově vytížený. Byla by možnost poukazu s delším platností až do příštího roku?

Exocar

Dobrý den, ano, toto je možné. Veškeré nevyužité poukazy automaticky převádíme do konce 5/2017, tak, aby bylo možné poukaz řádně využít. Děkujeme za dotaz a budeme se těšit na Vaši návštěvu. :-)

Zuzka

Dobrý den, pokud bych koupila voucher na spolujizdu, je mozne-kdyby se libilo-si na miste dokoupit jizdu jako ridic? A kolik by to pripadne stalo? Děkuji.

Exocar

Dobrý den, samozřejmě, toto je možné. Cena je rozdíl cen Vámi vybraných typů jízd. Děkujeme :-)

Monika

Dobrý den jaký termín jízdy by byl pro jízdu v maserati v ostravě děkuji

Exocar

Dobrý den, do Ostravy s největší pravděpodobností zavítáme v příští sezóně, tzn. 4/2017. Veškeré nevyužité poukazy z roku 2016 budou automaticky prodlouženy do konce 5/2017. Děkujeme za dotaz, těšíme se na Vaši návštěvu.

Ivana

Dobrý den, chtěla bych dát voucher na jízdu svému synovi k narozeninám 13.11. Bude ještě možno tento voucher využít v Praze do konce listopadu nebo budou již objednací termíny na příští rok? A ještě mě zajímá, když koupím voucher v této době a dám ho synovi až 13.11. může si termín objednat sám až po 13.11. nebo se musí termín objednat ihned po zakoupení voucheru?? Díky

Exocar

Dobrý den, můžete termín objednat až po předání dárku. V listopadu můžete poukaz využít, jedná se však o tzv. prodlouženou sezónu, kde nám hodně komplikuje situaci počasí, proto nemůžeme garantovat jízdu v tomto měsíci. Všechny nevyužité poukazy z letošní sezóny budou automaticky prodlouženy do konce 5/2017. Děkujeme za dotaz a zájem o naše služby.

Misa

Dobry den
Chci se zeptat kdyz ted koupim voucher tak je jen na rok 2016? A jak si obednam den ? Jde mi o prahu
Prosim o odp.na email

Slevomat.cz

Dobrý den, Míšo,

konkrétní den, který by vám vyhovoval si můžete zarezervovat zde: http://www.exocar.cz/rezervace/.

Užijte si zážitek. Míša

Kateřina Lauermannová

Dobrý den, pokud koupím voucher je možnost svezení 5. a nebo 6. listopadu 2016? Nebo se jedná o termíny až na 2017? Místo by bylo Praha – Zličín. Moc děkuji za odpověď.

 Katka

www.exocar.cz

Dobrý den, svezení v měsíci listopad je možné, zda se jízda uskuteční však záleží na klimatických podmínkách. Nejbližší termín pro Prahu máme 16.10.2016. Jízdy se konají v Kunraticíh. V případě, že by se nebylo možné poskytovat služby v měsíci listopad, automaticky máte možnost naše služby využít v roce 2017. Děkujeme za dotaz.

Tomáš H.

Dobrý den,
Jestli já jsem pro Vás konkurence se svým Fordem tak mi tedy velmi lichotíte :) Děkuji za odpověď na něco na co jsem se neptal a jenom jste mě utvrdili v tom že mám pravdu a jedná se o stejnou firmu jenom se změnil název.

www.exocar.cz

Dobrý den, máme za sebou tři tisíce spokojených zákazníků. Pokud máte nějaký dotaz k nabízeným službám, rádi Vám dotazy zodpovíme. V opačném případě na podobné příspěvky nebudeme reagovat. Děkujeme.

Aneta Hejkalova

Dobrý den, mám zajem o jizdu v porsche, bohužel když zadam objednavku na 15min jidzu porsche v objednávce toto auto není? a kde se prosim jezdi?Dekuji,hej­kalova

www.exocar.cz

Dobrý den, o jaké město máte zájem? Je třeba vybrat délku jízdy, město, typ vozidla. Zašlete nám prosím požadavek do e-mailu a my Vám s tím pomůžeme. Děkujeme za zájem o naše služby.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru