Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kilo smažených řízečků – vepřových a kuřecích půl na půl

4,6 / 5 Restaurace U Klimešů Vestec  (mapa) 192 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petr

Dobrý den! Nabídka vypadá zajímavě, ale při pohledu na stránku uvedeného podniku je na první pohled odrazující poutač na Plzeňské pivovary. To jsme klesli už tak hluboko, že všude musí být místo dobrého piva jen sračky z velkopivovarů jakou jsou PP, Staropramen nebo Krušoblice? Máme v ČR spoustu menších pivovarů, které vaří výborné pivo místo těchto průmyslově vyráběných patoků. Ze zásady do takových podniků nechodím.

Restaurace U Klimešů

Dobrý den. Myslím, že tato diskuze asi není tím pravým místem pro podobné výkřiky do tmy, ale čistě pro Vaši informaci, plzeňské pivo je zde čepováno již od roku 1892 a cítím se svým předkům povinován dodržovat tuto tradici. Mrzí mě, že kvůli nabídce piv zavrhujete naši akci a potažmo celou restauraci. Pokud se přes naši troufalou nabídku odporných piv přeci jen přenesete, rádi Vás u nás přivítáme.
Přeji Vám krásný den.
Jaroslav Klimeš.

Michal Nový

Dobrý den, kuřecí řízky jsou prsní nebo stehení?

Restaurace U Klimešů

Dobrý den.
Řízky jsou připravovány z kuřecích prsíček.
S pozdravem
J. Klimeš

Anna

Dobrý den bude možné dostat pouze kuřecí?

Restaurace U Klimešů

Dobrý den.
Zcela určitě, pokud si budete přát, není problém připravit celou porci řízků pouze z kuřecího, nebo pouze z vepřového masa. Upozorněte prosím na svůj požadavek obsluhu při telefonické rezervaci.
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme příjemný den.
J. Klimeš

Bohča

Dobrý den. lze si místo chleba objednat i jiná příloha napr. brambor?
 Děkuji

Restaurace U Klimešů

Dobrý den.
V ceně voucheru je jako příloha pečivo. pokud si budete přát jinou přílohu, lze si vybrat libovolnou dle nabídky našeho jídelního lístku. Tyto přílohy jsou již však nejsou v ceně voucheru.
Přeji pěkný den.
J. Klimeš.

Michal

Dobrý den, pane Klimeši,

děkuji za Vaší odpověď a dovolte mi abych napsal svůj názor. Pokud to tedy počítáte tak šalamounsky, tak částka 875.-Kč je správně. Pro portál slevomatu a pro další akce je to zajímavý tah, ale když se na to běžný člověk zamyslí, tak sám usoudí že to je pěkná blbost zaplatit 875.-Kč za 1kg řízečků (když 1kg kuřecích řízku stojí v průměru 100.- až 110.-Kč a vepřové kýty 70.- až 90.-Kč).

Pro zajímavost jsem si v historii a v aktuální nabídce slevomatu prošel nabídky na podobné akce a nikdo tak přemrštěnou cenu bez slevy neuvádí.

Hold Vesci U Klimešu stojí bez slevy 1kg řízečků 875.-Kč :-).

Přeji pěkní večer,

 Michal

Restaurace U Klimešů

Dobrý den.
Přesně tak. Jinak si Vás dovolím požádat, až narazíte na svém gastronomickém putování na onu ideální restauraci, kde stojí 100 g smaženého kuřecího řízku 14,– Kč a vepřového 10,– Kč (dle Vašich počtů bychom zřejmě měli prodávat jídlo za cenu surovin a daně, odvody, mzdy zaměstnanců, energie, opravy provozoven, pořízení nových technologií, ale i naše osobní složenky, jídlo a jiné nákupy, školné dětí, benzín do aut, oblečení a pod. hradit z nějakých jiných (?) zdrojů), pošlete mi na ni odkaz s adresou. Velmi rád bych se tam chodil pravidelně stravovat, alespoň do té doby, než ji majiteli dojdou peníze a tento gastronomický ráj uzavře. Pokud se i přes naši nehoráznou drahotu (věřte mi, že není v okolí restaurace, kde byste sehnal 150 g smažený řízek levněji, než za našich 110,– Kč) rozhodnete voucher zakoupit, budeme se snažit, abyste byl u nás spokojen a budeme se těšit na Vaši návštěvu.
S pozdravem
Jaroslav Klimeš

Stanislav Švehlík

To jste nasadili cenu pro stavěné satelitní městečko? Rád bych si také přečetl tu vaši pravdivou odpověď. Stanislav

Restaurace U Klimešů

Dobrý den. Než začnete být sarkastický pane Švehlíku, doporučuji nejdříve použít kalkulačku. Jinak odpověď viz. níže.
Přeji pěkný den.
J. Klimeš

Michal

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pravdivou odpověď. Opravdu stojí 1kg řízečků u Vás bez slevy 875.-Kč?? Vaší restauraci jsem několikrát navštívil a nikdy jsem si nevšiml v jídelním lístku řízečků za 875.-Kč a myslím si, že za tuhle cenu bez slevy Vám řízečky nikdo nekoupí.
Proto mi tahle sleva připadá umělá a vytvořená jen pro slevomat a tedy zákazník slevomatu žádnou slevu vlastně nemá.

 Michal

Restaurace U Klimešů

Dobrý den.
Řízků za 875,– Kč jste si u nás pochopitelně všimnout nemohl, protože v jídelním lístku standardně kilo smažených řízků nenabízíme. Cena za kilo řízků vychází z ceny za 150 g porci vynásobené pro výsledné množství 1 kg. K té je připočteno pečivo, daný počet porcí tatarské omáčky a kyselých okurek. Při zadávání ceny zvýhodněné nabídky se jednotlivé položky přesně rozepisují do formuláře a Slevomat si je následně ověřuje na stránkách daného podniku, zda výsledná cena souhlasí jak v původní výši, tak ve výši inzerované slevy.
Přeji pěkný den.
Jaroslav Klimeš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru