Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pohodové focení pro jednotlivce i páry

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sharry

Dekuji 😊 Myslím, ze par fotek se synem urcite zvládneme, on je neskutecne fotogenicky 😊 Kupuji voucher a tesime se 😊

Sharry

Dekuji za rychlou odpoved. Pokud to tedy chápu správně, není mozne vzít syna na toto foceni? Můj plán byl 80% fotografií s manželem a zbylé, abychom tam byli všichni. Dekuji za upřesnění a hezky den.

Fotograf Petr Pilský - FX Republic Studio

Jen jsem tím chtěl naznačit, že focení menších dětí u nás je náročnější a nespecializujeme se na něj. Nicméně Vás samozřejmě rád uvítám i včetně synka a udělám vše pro to , aby výsledné fotky byly kvalitní a líbily se. :)

Shary

Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda můžeme voucher využít na rodinné foceni s 10ti měsíčním synem ( celkem 3osoby). Syn uz není žádné miminko 😊, ale pro jistotu se ptám. Dále bych se chtela zeptat, kolik celkove pořídíte snímku a zda je dostaneme na CD vsechny, ne jen ty upravené. Dekuji moc za odpoved.

Fotograf Petr Pilský - FX Republic Studio

Dobrý den,
vzhledem k technice focení, které používáme u nás v atelieru, není uplně nejvhodnější pro menší dítka. Jsme schopni zajistit focení pro dítka od věku cca 6 let, kdy již spoustu světel a záblesků vnímají pozitivněji a na fotografiích poté vypadají spokojeně ne jakoby je někdo mučil. Co se týče fotografií nafocených během focení děláme cca 100 fotografií a tyto neupravené v plném rozlišení neposkytujeme. Zákazník má možnost si vybrat v pohodlí domova ze všech nafocených fotografií, které od nás obdrží v náhledovém formátu, tedy zmenšené a s vodotiskem. Vybrané fotografie pak upravíme a dodáme v plném rozlišení. CD nepoužíváme, zasíláme v době internetu přes server uschovna.cz odpadá tak nutnost další návštěvy zákazníka v našem atelieru a šetříme tím jak životní prostředí tak peněženku zákazníka.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru