Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Kousek Egypta ve vaší koupelně – luxusní ručníky a osušky z prvotřídní bavlny

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

DOTAZ

V popisu to není výslovně uvedeno, takže předpokládám, že poštovné je jednotné a nezáleží na počtu objednaných ks…

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den, poštovné je jednotné a nezáleží na počtu kusů, které objednáte.
S pozdravem
Tým AARYAN TRADE

Helena

Cena je jen za jeden ručník nebo tři?????????

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno,

cena je za 1 ručník.

Hezký den. Míša

Karla

Ahoj, už jsem skoro objednala. Naštěstí jsem včas prokoukla. Cituji: „Všechny kousky z téhle kolekce můžete prát v pračce na 40 stupňů, světlejší kusy pak na 60 stupňů.“
Co je to tedy vlastně za materiál? Vzhledem k té teplotě při praní bych řekla, že papírová vata. Když používám ručníky a osušky, vše vyvářím. Při teplotě na 40 stupňů, jak radíte, se nic z tohoto kloudně nevypere. A pak se tím znovu utírat? No, fuj!
Raději tedy sehnat čistou bavlnu s možností vyvářky. Přesto děkuji za nabídku. Nic kvalitního to zaručeně není, co si budeme povídat, když se osuška či ručník pere na 40 stupňů. Karla.

Aaryan Trade s.r.o.

Doporučená teplota 40 °C vychází z nejnovějších vědeckých výzkumů a je objektivně podložena skutečností, že většina pracích prostředků obsahuje enzymy (lipázy, proteázy), které eliminují nejen viditelnou špínu, ale mají klíčovou roli při likvidaci patogenů (bakterie, plísně, roztoči). Pokud u těchto pracích prostředků voda dosáhne varu, pak účinná složka (enzymy) je denaturována a účinek pracího prášku popř. gelu je nulový !
Stručně a jasně : teplotní rozmezí 40 – 60 °C je ideální pro dosažení optimální hygienické čistoty a zajištění dlouhé životnosti pestrých barev. Praním při nižších teplotách navíc šetříte i životní prostředí a hlavně peněženku. Froté materiály společnosti AARYAN TRADE s.r.o. jsou pro německý trh testovány na praní při teplotě 85 °C, pokud tedy naše froté vyperete na vyšší stupeň, např. 60 °C, nic se mu nestane.
S pozdravem. Tým AARYAN TRADE s.r.o.

Renata Doskočilová

Dobrý den, u krémového ručníku uvádíte barvu: světle modrý. Objednala jsem si krémové ručníky a doufám, že se jedná jen o překlep a dostanu opravdu krémové ručník. Děkuji

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za upozornění, máte pravdu a je to překlep… Vámi objednaný ručník odpovídá vyobrazení a je tedy krémový. S pozdravem. Tým AARYAN TRADE s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru