Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Proleťte se ve sportovním letadle nad krásami Čech a zkuste si pilotování

4,9 / 5 Sportovní lety Hradec Králové (mapa) 98 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Honza

K odpovědi, na kterou nemohou odpovědět přímo :
…nejedná se o výcvikový let. Osoba nemá osvědčení zdravotní způsobilosti, nedíval.
Na úlohu není patřičně teoreticky připravena…
A co se týče dotazů na obchodní stránku věci…ULL a podnikání?…ať se tomu říká jak chce…
 H.

Sportovní lety

Zdravotní osvětčeni ani několika denní studium teorie na prvni-seznamovaci let není dle zákonů české LAA-letecké amaterské asociace potřeba. Cena letu je za náklady. Létám pro radost ostatních zájazníků a rád čtu jejich reference o 100% spokojenosti. Mnoho mých zakazníků již začalo s výcvikem nebo už vlastni pilotní licenci. Pokud létáte starou Cessnou dle zákonů evropské EASA, tak věŕím, že Vás to štve, jaké máte v této kategorii podmínky. My letáme pro radost modernim letadlem v kategorii UL.

Honza

Dobrý den,
Co na to letecké předpisy?- že letadlo bude pilotovat laik?… Letecky zákon to připouští?
A co obchodní činnost s ULL?…
Děkuji za odpověď

Sportovní lety

Dobrý den, jedná se o výcvikový let pod dohledem kvalifikovaného instruktora a plnění letecké osnovy LAA, úloha č. 1 Seznamovací let, úloha č. 2 Přímý let, funkce řídících prvků, úloha č. 3 Zatáčky o náklonu do 15°. Přeji hezké vánoční svátky

petra

dobry den ta vaha musí byt opravdu 100kg co kdyby vazil 105 dekuji za odpoved

Sportovní lety

Dobrý den, jistě jste již četl předchozí dotazy a moje odpovědi k tomuto tématu. V létání jsou určité limity a hlavní limit při létání je váha. Letadlo samozřejmě umí letět i s těžším pasažérem, ale více se opotřebovává a více trpí podvozek letadla, který je zatahovací. Navíc i manévry s těžkým letadlem jsou omezeny. Doporučuji dietku. Děkuji za pochopení.

hana

dobry den mela bych zajem o 60min let ,ale pritel vazi 109 kg je mozne letet. dekuji za odpověď.

Sportovní lety

Dobrý den, jak jsem již odpověděl dříve: … Bohužel váha je omezena pro pasažéra na 100kg. Do jara či léta doporučuji malou dietku a příteli nepečte nic dobrého. :-) Když se mu podaří zhubnout, můžeme letět. :-)

Eva Radosová

Dobrý den, v recenzích k teto nabídce se objevilo následující: „Zkouska rizeni letadla se bohuzel nekonala“. Chci se zeptat, jestli se tedy jedná pouze o vyhlídkový let, nebo je podmínkou, že může zákazník letadlo opravdu pilotovat? Děkuji

Sportovní lety

Dobrý den. Jak jsem již zodpověděl dříve: Většina leteckých nadšenců, pokud dostane takovýto dárek, se snaží vyčerpat voucher co nejdříve a domlouvá se s pilotem na ideálním počasí vhodném na pilotování i pro začátečníky. Bohužel někteří lidé čerpají své vouchery až před koncem platnosti a musíme létat i v době, kdy je termika, či turbulentní ovzduší nebo nárazový vítr. Konkrétní let, který byl zmíněn v recenzi, byl uskutečněn jeden den před ukončením platnosti voucheru. Počasí nebylo zcela ideální a zákazník neměl jindy čas let absolvovat.

Pokud máte zájem výhradně o Akci pilotem na zkoušku, doporučuji Vám kontaktovat nás co nejdříve po zakoupení voucheru, aby na Vás měl pilot kontakt a mohl Vám doporučit ideální termín pro Váš let. Časové období platnosti voucheru je omezené a s blížícím se koncem platnosti zájemců o létání vždy velmi přibývá.

Samozřejmě, pokud zákazník o pilotování nemá zájem, pilotovat nemusí. Vše je na domluvě.

Hana Preislerová

Dobrý den, pokud si koupím zážitek na 30 minutek, tak skutečně celých 30 minut budu pilotovat já ?
Děkuji za odpověď

Sportovní lety

Dobrý den, let probíhá tak, že po vzletu vystoupáme do bezpečné výšky cca 300 a více metrů. Letadlo uvedu do cestovního režimu, vysvětlím, jak reaguje řízení, a můžete řídit. Pokud udržíte letadlo v horizontálním letu, nebude Vám nechtěně zatáčet či měnit výšku, můžete řídit cca 80% letu včetně zatáček. Čas je zcela individuální a záleží na Vaší zručnosti. Let musí být především bezpečný. Samotný vzlet a opuštění prostoru letiště trvá cca 4 min, přílet a přistání dalších 4 min. Provoz na letišti v HK je vysoký a neustále probíhá komunikace s věží. Postupy na letišti v HK na odlet a přílet jsou náročnější oproti jiným letištím, takže to musí provést velitel letu. Čím delší let si zakoupíte, tím více zbylého času můžete pilotovat.

Žaneta Veselá

Dobrý den, přítel má 117kg. To je problém viďte.
Děkuji za informaci
Veselá Žaneta

Sportovní lety

Dobrý den, bohužel váha je omezena pro pasažéra na 100kg. Do jara či léta doporučuji malou dietku a příteli nepečte nic dobrého. :-) Když se mu podaří zhubnout, můžeme letět. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru