Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výstavba nízkoenergetického rodinného domu na klíč již od 1 milionu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tereza

Dobrý den,

nefunguje odkaz na katalog domu ani na internetové stránky: www.svilla.cz.

Svilla

Dobrý den,
ihned jsme začali řešit s hostingem, snad bude do pár minut opět v provozu.
Děkuji za pochopení
L. Káňa

Jíří Frýdlantský

Celou dobu tuto akci sleduji. Počty domů se tady mění jak děti na kolotoči. Aby to nebyla nějaká bouda na lidi. Kdo normální by si koupil dům na internetu. Raději oslovujte normální stavební firmy.. Ty totiž vědí co dělají. Tak v čem tady bude háček? Udělá si dobře na provizi a pak zmízí? Jsem zvědav za jak dlouho to smažete :-D

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko,

moc se omlouváme, pokud máte na mysli počet domů celkově, tak nastala opravdu chyba na naší straně, která však byla opravena a po zásluze potrestána :-) Před spuštěním akce byla samozřejmě firma prověřena, určitě nechceme nespokojené zákazníky, ale fotky spokojených z nových domů. Pokud vás nabídka nezaujala, moc mě to mrzí, ale určitě najdete jinou z našeho velkého výběru.

Mějte krásný pondělní den. Míša

ales

Jak je tam sedel pozemek musim mit koupený vlastní j
Nebo to dokážete vyřešit o s pozemkem a kolik by to stálo vcetne pozemku diky za odpoved

Svilla

Dobrý den. Cena je uvedena bez pozemku. Kupujíci by měl pozemek zajistit dle svých představ. Pro nákup pozemku využijte realitní kancelář ve Vašem okolí. Rádi Vám pomůžeme s jeho financováním přes bankovní produkty. Můžete využít třeba akci, která je součástí nákupu domu. S pozdravem SVILLA.

Jirka

Dobrý den, chválím toto zboží, rozšiřuje nabidku nizkoenergetickych staveb, které nejsou úplně běžné na našem trhu. Dobrá inspirace.

Svilla

Děkujeme za pochvalu. V případě dalších dotazů jsme Vám k dispozici. Tým SVILLA

Pavel

Koupě domu přes Slevomat, vtipné :)
Lidi ve slevě koupí asi všechno…
Tak mne napadá, budou na Slevomatu třeba poukázky na rohlíky ? :-) :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle,

proč ne, to je dobrý nápad :-) Myslím, že se tato sleva při stavbě hodí, alespoň si můžete pořídit třeba lepší kuchyň za ušetřené penízky a stroj na zmrzku :-)

Krásný den. Míša

Jan Pták

Dobrý den. V nabídce Slevomatu uvádíte užitnou plochu domu variany L 105m2, nicméně na vašich webových stránkách je u varianty L užitná plocha 82m2. Je to dost podstatný rozdíl. Co je správné? Děkuji

Svilla

Dobrý den, na SLEVOMATu uvádíme nabídku včetně terasy, kterou jsme započítali do užitné plochy. Tím se plocha navýšila. Dům sám má plochu jakou uvádíte Vy. Děkujeme za připomínku. Tým SVILLA

J

Jen bych Vás chtěla upozornit, že v textu máte chybu, nejedná se o zákon č. 183/2016 Sb., ale zákon č. 183/2006 Sb.
Pěkný den.

Slevomat.cz

Dobrý den, J.

moc vám děkujeme za vaše bystré oko, zákony ještě přepsat neumíme :-) Chybka bude během chviličky opravena a na vás čeká menší poděkování na vašem účtu.

Krásný den. Míša

Jana

Dobry den, v nabidce pisete"ze rodinny dum za milión, pak kalkulace ceny ukaze doplatit skoro 2, 2 mil. Tak kokolik vážně stoji ten dum??????!!!!

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

v nabídce je několik variant domu. Varianta I je s doplatkem po slevě 999.999 Kč. Jedná se o 2+kk. Pokud budete chtít větší, je zde samozřejmě doplatek větší, ale také sleva je o něco větší. Záleží, jak jste početná rodina :-)

Krásný den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru