Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

299 Kč za luxusní fotoplátno na dřevěném rámu. Dejte zážitkům nový rozměr a čestné místo na stěně s fotografií 60×40 či 120×80 cm.

4,4 / 5 Kangaroo Communications Újezd u Brna  (mapa) 552 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jiří Václavovič

Dobrý den, je možné za „dražší“ voucher udělat i rozměr 160×50?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, můžete voucher uplatnit na tento formát s doplatkem 150 Kč plus poštovné 99 Kč.

jury

mám fotku jen na negativu jsem z Brna mohu přijet osobně nebo musím přes internet děkuji

XLFOTO.CZ

Dobrý den, fotku z negativu nejsme schopni v současné době zpracovat, prosím kontaktujte některé fotostudio v Brně pro vyvolání fotky nebo poslání v elektronické podobě, následně můžete vytisknout u nás. Děkujeme!

Michal

Dobrý den, jaké je potřeba rozlišení fotografie pro obraz 120×80 cm ?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, rozlišení vaší fotky min 3 mPx. Fotku můžete poslat před realizací a objednávkou voucheru na e-mail, zkontrolujeme její kvalitu. Děkujeme!

Katka

Dobrý den, mohla bych využít voucher na rozměr 90×30cm? Děkuji.

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, můžete ho využít.

Lukys

Dobrý den,
na Vašich stránkách lze objednat i foto na plátně v rozměru 150 × 100 cm. Chtěl bych se zeptat, zda by to bylo možné i s touto slevou (a jaká by byla případně cena), nebo to byla již dřívější ukončená slevová akce?

Děkuji.

XLFOTO.CZ

Dobrý den, toto je akce, která již na Slevomatu skončila. Můžete ale zakoupit stávající voucher za 799,00 Kč a doplatit na náš účet 490.- Kč (na rozměr 150×100 byla akční cena Slevomat 1289.- Kč, kterou vám můžeme po doplacení zachovat i v této akci). Dopravné bude zdarma. Pro více informací nás můžete kontaktovat na info@xlfoto.cz.

Simona Novakova

Dobry den, jakou barvu ma ten dreveny ram?

XLFOTO.CZ

Dobré poledne, paní Nováková, rám je smrkový, plátno je přes něj obtaženo tak, že rám není vůbec vidět.

Silvie

Dobrý večer, mohla bych využít voucher na rozměr 50×50cm? Děkuji za odpověď.

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, vyjímečně jsme schopni v akci SLEVOMAT připravit individuální plátno do max. stejného celkového obvodu, tedy 50×50 můžete využít za akční cenu 299.- Kč.

jana s

Dobrý večer,lze využít voucher i na jiný rozměr fotoplátna z Vaší nabídky (konkrétně 30×40 cm)? Děkuji.

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, můžeme vám na míru za stejnou cenu – 299 Kč – připravit i tento rozměr.

Simona Novakova

Dobry den, jak zjistim, jak bude fotografie oriznuta po okrajich? Chci na platno umistit foto postavy a pokud by cast postavy chybela, platno by nevypadalo dobre. Nahled ktery se zobrazuje v systemu, tyto 3 cm jiz zohlednuje?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, designéři vám po zaslání fotky připraví náhled, který zakresluje rám plátna, tedy „ořez“ fotky. Pokud by vám fotka nevycházela dobře, jsou dvě možnosti – buď se doretušuje, nebo se použije na rámeček jiná barva, např. bílá, béžová – podle vaší volby…

Mirek Prochazka

Dobry den, jake musi byt minimalni rozliseni fotky, aby bylo mensi platno (60×40) kvalitni?

XLFOTO.CZ

Dobré ráno, min. velikost 10×13 cm a fotokvalita min. 3 MPx. Fotku můžete poslat ke konzultaci na info@xlfoto.cz, zda rozliseni vyhovuje.

Monika

Dobrý den! Chci se zeptat.Když budu mít hotové fotografie až za měsíc(chci to jako dárek pro rodiče a musím počkat až se sejdou všechny vnoučata-chtěla bych pro ně hromadné foto).Bude to pak ještě platit a dokdy je nutné zaslat peníze?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, voucher zakupte a pošlete nám na info@xlfoto.cz informaci s vašimi kontakty, že vaše realizace proběhne později. Budeme s tím počítat a potvrdíme vám to i na mail. :-)

Jiřina

Dobrý den, mám zájem o fotoplátna ale mám jen fotky které nemaj na okrajich volné misto k ohnuti přes rám . Co stím ? :-(

XLFOTO.CZ

Dobrý den, doporučujeme zaslat fotku na e-mail info@xlfoto.cz. Společně vymyslíme, co s tím, např. se dá retušovat a doplnit okraj tak, aby se fotka dala přehnout přes rám. Můžete fotku konzultovat i před objednávkou voucheru.

Marie

Dobrý den, je možný i osobní odběr? V Újezdu U Brna?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, ano, osobní odběr je možný, obrazy si můžete vyzvednou přímo v Újezdě u Brna.

Xenie Penížková

v náhledu se mi zobrazuje fotka uříznutá, je to atypický rozměr, co s tím? Děkuji.

XLFOTO.CZ

Dobrý den, nejlépe bude, pokud nám pošlete vaši fotografii na info@xlfoto.cz, aby se naši designéři podívali konkrétně a připravili vám náhled. Můžete to udělat i před zakoupením voucheru, rádi vám poradíme.

Zdenka Lacinová

dobrý den
mám dotaz 28.4. mám svatbu a fotky ze svatby budou cca za 14 dní poté šlo by použít kupon i po skončení akce?nebo budu muset počkat jestli vyhodítedalší slevu děkuji lacinová

XLFOTO.CZ

Dobrý večer, určitě budou naše akce pokračovat i nadále :-) nicméně váš voucher můžeme vyjímečně uplatnit i po 28.4., abyste o tuto akci nepřišla. Prosím připomeňte se nám po zakoupení na info@xlfoto.cz.

Lucie

Dobrý den,
zajímá mě, kolik je potřeba zakoupit voucherů pro formát 120×80 cm.
Děkuji za odpoveď a fajn den.

XLFOTO.CZ

Dobré ráno, děkujeme za zprávu – jeden obraz se rovná nákupu jednoho voucheru, který vyberete po zvolení daného formátu.

Veronika

Dobrý den, pokud bych chtěla 3 fotoplátna – 3 různé fotografie velikosti 60×40 je potřeba zakoupit 3 vouchery? Nebo je to omezeno pouze na 1 ks? Děkuji

XLFOTO.CZ

Dobrý den, pro realizaci 3 obrazů musíte mít 3 ks voucheru – celkem máte možnost zakoupit až 10 voucherů na osobu.

Michal Zbořil

Dobrý den,

když bych si objednal 5× plátno 60×40, dopravné 99,–Kč budu muset platit 5×, nebo můžu počítat 5×300+99?

XLFOTO.CZ

Dobrý den, dopravné platíte samozřejmě pouze jednou, posíláte jej na účet 2050535379/0800 až poté, co vám zašle náš systém číslo objednávky, které použijete jako variabilní symbol.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru