Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zdravý Shake: připravte si chutný a výživný nápoj se spoustou vitamínů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kačka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li v případě zakoupení 3 porcí pošlete tyto porce v sáčcích nebo v dózičkách? Děkuji

Zdravý shake

Dobrý den, 3 porce jsou jako vzorek na ochutnávku. Posíláme je v sáčcích. Kdybychom na ně dělali dózičky, což by bylo hezké, porce by se prodražili a nebylo by to pro zákazníky možnost ochutnávky a vyzkoušení produktu.

Jana Kohoutkova

Dobrý večer, jak je balení po 10ks..? Je to v tom kelímku jako je na obrazku nebo v sackach..? Jedná se mi o vánoční dárek, který by asi nevhodné vypadal v sáčcích..
Díky :-)

Zdravý shake

Balení 10 ks je v sáčkách, posíláme ho v obálce. Ale máme také dárkové balení v krabičce a to vypadá dobře. Akorát, že se musí poslat už jako balíček a ne jako dopis. Pak je o něco dražší poštovné. Foto krabičky Vám můžeme zaslat do emailu. Pište na info@weloveyou.cz

Veronika Vildomcová

Je vhodný i pro kojící matky?

Zdravý shake

Ano.

Martina

Píšete pořidte si 2 na zkoušku nebo 50 porcí a v nabídce máte 3 nebo 10 porcí. Tak si to prosím upravte.

Zdravý shake

Omylem zůstali aktivní obě nabídky, ale již se na tom pracuje.

Petra

Dobry den, mohu se prosim hloupe zeptat, takze zdravy Shake se pouziva misto treba snidane, popr svaciny. Dekuji moc za odpoved

Zdravý shake

Zdravý Shake je určen ke snídani nebo svačině. Můžete si ho dát samotný na snídani nebo svačinu, nebo si ho i něčím obohatit, pokud by vám to ze začátku nestačilo na zasycení. Např, jogurtem. Někdy je deficit živin v těle větší. Pak to pár dnů trvá, než se tělo zasytí.

Katka

Jaka je prichut? Dekuji.

Zdravý shake

Příchuť Zdravého Shaku je zatím jen vanilková. Plánujeme i další příchutě. Nyní budeme uvádět na trh další produkt, Zdravý Shake pro sportovce a ten má dvě příchutě:: jablko/skořice a kakao.
Do dravého Shaku si ale můžete přidat cokoliv, co vám chutná. Např. kakao, instantní kávu, ovoce, ořísšky, jogurt, apod.

Ren PoHoda

Dobrý den,
neobsahuje shake lepek? Jako např. vláknina z otrub apod.
Děkuji za odpověď

Zdravý shake

Dobrý den, ve Zdravém Shaku je použita vláknina inulin z čekanky. S užíváním Zdravého Shaku nemají lidé s alergií na lepek problém.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru