Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Omlazující procedury pro ženy i muže: Krásná pleť díky kyslíkové terapii

4,7 / 5 FLOW Praha Praha - Vinohrady  (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana

Dobrý den, jak dlouho efekt vylepšené pleti vydrží?

Děkuji

 Jana

FLOW Praha

Dobrý den! Děkujeme za dotaz. Odpověď bude trochu delší, doporučuji dočíst do konce. Údaj je opravdu orientační.
Efekt po Kyslíkovém ošetření lze rozdělit na dvě části: ta, kterou vidíte ihned po ošetření a v dalším časovém úseku na vlastní oči a ta, kterou nevidíte, ale vaše tkáň jí vnímá.
Trvalost „wow“ efektu (viditelná část) po Kyslíkovém ošetření je velmi variabilní a kromě jiného (zdravotní stav klienta/klientky, profese, nutriční režim, míra stresu, kvalita spánku, domácí péče…) záleží na startovací pozici, tedy kvalitě a kondici pleti před Kyslíkovým ošetřením.
Pokusíme se zobecnit pro pleť středně zralou ca 30–35+, nekuřák/nekuřačka, drobné nedokonalosti pleti (sem tam „pupínek“ nebo pigmentová skvrna), jemné a střední vrásky, pracující v interieru (kancelář), běžná domácí péče (někdy zapomenu), střední postava, normální běžná strava, střední stresová zátěž (práce, děti, partner). Efekt, který vidíte, trvá v případě prvního ošetření ca 2–3 týdny. Ale neztrácí se úplně! A rozhodně se kvalita pokožky takzvaně nevrací zpět. Na vizuální změny si totiž zvyknete – vidíte se denně a už nemáte neustálé srovnání se stavem před a po. S každým dalším ošetřením se období viditelné změny prodlužuje. Doporučujeme využít možnost individuální osobní konzultace zdarma u nás na klinice. Hezký den! FLOW Praha

Monika

Dobrý den,

nebudou vadit rovnátka.
Děkuji za odpověď.

FLOW Praha

Dobrý den! Rovnátka během ošetření vůbec nevadí. Těšíme se na Vás, hezký den :). Flow Praha

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru