Nabídku Prémiové rumy ze Střední Ameriky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rumy Cihuatán a Pirates – zlato dovezené ze Střední Ameriky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Zbyněk

Dobrý den chtěl bych doporučit nějaký rum karamelového typu. napište mi který z vámi nabízených výrobků je dle vás nejlepší, který je nejpodobnější českému tuzemáku (ne kvalitou) a který je nejprodávanější

Interdrinks

Dobrý den, Zbyňku
Přesně rozumím, co chcete, ovšem rada není úplně jednoduchá. Tuzemák je chemická tvořivost komunistických lihovarníků, a z rumem jako takovým nemá absolutně nic společného, a dnes už ani název, vyjma toho, že se obojí pije. Takže ani chutí se tato směska rumu příliš nepodobá. Pokud jste zvyklý na chuť tuzemáku, a chcete stejně chutnající pravý rum, tak to asi nelze vyhovět, protože je to prostě něco jiného. Ostatně zjistěte se někde složení tuzemáku a možná Vás chuť přejde, což je jistě správně řešení :-). Tuzemák patří do čtvrté a nižší cenové kategorie, a o Vánocích do cukroví, pravý rum je jiná liga.
Ze současných našich akcí by tedy asi žádný rum nevyhověl zadání.
Je třeba hledat mezi rumy, kde se vžilo označení spiced ( je přidán karamel i za účelem oslazení a další bylinky). Nevím, zda se dá říci, že se chutí podobají tuzemáku, spíše asi ne, ale jsou obecně sladší a voňavější, a určitě příjemných chutí. A po všech stánkách lepší než tuzemák.
Další možností jsou, řekněme něco jako likéry na bázi rumu, i když slovo likéry zde také není zcela na místě, např. Ron Espero Creole Caribean Orange Rum Liqueur, 40 %, sladší rum s jemnou příchutí po pomeranči, případně cela řada Espero creole. Má to poctivých 40 %.
Klidně s colou, ale ta příliš přebijí jemné chutě, takže lépe jen na led a nechat trochu rozpustit a tím naředit. Ovšem tato akce již skončila, takže buď počkat na opakování, nebo jít na náš eshop, kde najdete obojí.

Díky Přehnal Tomáš

Hana

Pokud bych si teď koupila poukaz, do kdy si musím zboží vyzvednout ? Nejsem z Brna, ale do 2 měsíců bych se tam měla vyskytnout. Potom bych si lahve vyzvedla.
Děkuji Hana

Interdrinks

Dobrý den
Děkujeme za zájem, ale dva měsíce vyzvedávat je mimo obchodní podmínky, doba od zaplacení do vyzvednutí zboží činí 10 dní.
Jsou ale i jiné možnosti, buď zaslání poštou, nebo počkat a koupit na portále, až bude jasná cesta, pokud bude akce stale aktivní, ale určitě tam něco viset bude.
Anebo koupit cokoliv , až pojedete, normálně na eshopu s osobním odběrem v Brně.

díky Přehnal T.

Tomáš

Dobrý den, možnost osobního odběru by nebyla? Děkuji

Interdrinks

Dobrý den
Samozřejmě v Brně je možnost osobního odběru zdarma jako vždy, stačí zaplatit a ihned přijít s číslem objednávky, zboží je skladem ji před akcí. Mělo by to u akce být uvedeno, pokud se to opomělo, obratem doplňujeme.

Díky Přehnal T.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru