Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Delikátní pečená kachnička s dvoubarevným zelím a salát pro dva

4,8 / 5 Restaurace Millenium Karlovy Vary  (mapa) 180 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kateřina Bosáková

Dobry den, již jsme Vaší nabídky využili, libilo se nam a uvažujeme, ze bychom nabídky opět využili. Jenže nas bude nejspíše 7, tzn. 1 člověk navic.. Je možné ponechat porci kachny, knedlíků ale udělat jeden předkrm navic? Kolik by si tento jeden člověk priplatil? Předem dekuji za informaci 😊

Restaurace Millenium

Dobrý den,
kontaktujte nás prosím telefonicky a vše domluvíme.
Těšíme se na opětovnou návštěvu.
Recepce Millenium
777 706 869

Petr Pencák

Nechci Vám psát hodnocení, protože… Emmm.. Co se týče obsluhy, nemám výhrad.. co se týče chuti, opět bez výhrad.. ale nemůžu se zbavit pachuti, že se o žádnou slevu nejednalo.. Jestli člověk, který naceňoval toto menu za 510 Kč myslí vážně, tak je s prominutím blázen… Normální člověk, který si váží peněz, tuto částku za toto menu nedá… Já si myslel, že pokud něco kupuji přes slevomat, že se jedná o slevu.. o skutečnou slevu.. Ok, je mou chybou, že jsem si myslel, že jde o dvě půlky.. pak bych si totiž připadal, že mám skutečně slevu, pro kterou má cenu koupit voucher.. ale… Zhruba 120m je restaurace u Šimla… Nabízí tam půl kachny, s 10 knedlíky (2 druhy) za 220,– Kč.. Bez slevy :o))) Zde dostanete půl kachny a šest knedlíků, ale pro dva.. Nevím, jestli se chlap nají z kousku kachny a 3 knedlíků.. :o)) protože ok, salátek výbornej, ale jedná se o jednohubku… Víte.. já bych ve vaší nabídce dal ještě název.. To není na nažrání, ale na chuť… :o)) Nic méně, z výše uvedeného tohle pro mě není žádná sleva… Plusem je opravdu jen to, že jídlo bylo chutné a servis bez chyby.. Já bych Vám ale původní cenu 510,– Kč nedal, protože emmm.. chci být slušný… možná by to stálo k zamyšlení, ale ok, je to jen můj názor…

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře,

děkujeme vám za vaši zpětnu vazbu. Jsme za ni moc rádi. Cena je vždy brána dle aktuálního ceníku restaurace. Moc mě mrzí, že jste se nenajedl :-( Koukněte v pondělí na email, třeba tam na vás bude čekat menší překvapení :-)

Mějte krásný den. Míša

Míla

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, zda bychom mohli sebou vzít i dvě vnučky. Jedné je 10 let a druhé 3 roky. Měli by jste pro ně něco malého a zároveň dobrého a cenově dostupného? Předem děkuji za odpověď. Míla.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mílo,

záleží na tom, co mají vaše vnučky rády. Myslím, že se pro ně ale určitě něco najde :-)

Krásný den. Míša

Jiří

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je ta půlka kachny pro každého zvlášť, nebo je ta jedna půlka pro oba zároveň? Děkuji za odpověď!

Restaurace Millenium

Dobrý den,
voucher je na půlku kachničky.
Pokud by jste si přáli každý svou půlku, zakupte 2 x voucher.
Přeji pěkný den.
Restaurace Hotelu MILLENIUM

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru