Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Neinvazivní liposukce přístrojem Liposonix

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Nové Město  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
HF HF

Dobry den, muze se prosim aplikovat na bricho po cisarskym rezu? Dekuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, ano tato procedura je vhodná k ošetření břicha po císařském řezu. Ošetření je možné podstoupit jen pokud je jizva a okolí již zcela zahojené, doporučujeme počkat alespoň 6 měsíců po zákroku. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Marie

Dobrý den kolik voucheru budu potřebovat na břicho vnitřní stehna kolena a boky mám normální váhu vel oblečení 38 dekuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Marie, 1× ošetření Liposonix zahrnuje plochu o velikosti 8×8 cm. Odhadem budete pro kompletní ošetření těchto partií potřebovat 8–10 voucherů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Jana Hošková

Dobrý den,mám koupený 1 voucher, a chtěla jsem si ještě přikoupit. Než jsem se rozhoupala, vouchery jsou fuč! Můžete mi umožnit, prosím, dokoupit na místě ještě několik ošetření za ,,slevomatí'' cenu? Děkuji, Jana.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Jano, kontrolujte akci, vouchery by měly být opět k dispozici. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Marika

Kde prosím sídlíte? Uvádíte dvě adresy a stejná hodnocení?Je možná porada před koupí voucheru? Děkuji za odpověď. Marika

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Mariko, v současnosti máme 2 pobočky. První se nalézá v ulici V jámě, kousek od Václavského náměstí a druhá je na Andělu nedaleko Knížecí. Některé procedury provádíme jen v první a některé jen v druhé pobočce. Není tedy možné si vybrat kde nás navštívit, protože daný přístroj je jen v jedné. V tomto případě je možné podstoupit proceduru Liposonix pouze V jámě. V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte emailem. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru