Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dvoudenní kurz kreslení pravou a levou mozkovou hemisférou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zahirová Eliška

Dobrý den,

je tento kurz vhodný pro 12letou dívku?

 Děkuji

Kurzy malování

Dobrý den,
odpověď na tyto i jiné informace najdete v Pravidlech: http://www.doteky.estranky.cz/clanky/kurzy/kresleni-pravou-a-levou-hemisferou..html
Jestli je kurz vhodný či není, musí určit rodič sám. Občas se stává, že své schopnosti neodhadne ani dospělý člověk.
Malá Blanka

vers

Kde v Praze se kurz kona

Kurzy malování

Dobrý den, místa konání sděluji až po tom, co znám počet účastníků a po potvrzení prostorů od provozovatele nejpozději ve středu před termínem kurzu. Praha je v tomto specifická. Už se mi stalo, že mi nedal nikdo vědět a účast mi na poslední chvíli zrušili.
Malá Blanka

Jana Tyrolová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je v kurzu nějaká pauza na oběd a případně jak dlouhá? V nabídce není přesně uvedeno, jak dlouho kurz denně trvá (od 9 či 10 hodin (dle provozovny) do 14 až 16 hodin) – jak dlouho denně je tedy kurz?
Děkuji za odpověď!

Kurzy malování

Dobrý den, přesné informace zasílám všem registrovaným účastníkům až když mám od provozovatele prostorů potvrzeno, že s námi jako skupinou počítají. Začátek i konec přestávky bývá vždy dle domluvy cca 30 – 40 minut. Kurz trvá 5 hodin každý den. Začátek je podle provozovny ( 10. – 11. hodina ) a konec podle potřeb jednotlivců. Již 5 let to takto provozuji bez problémů.
Děkuji za dotaz.
Malá Blanka

Špačková

Dobrý den. Máte volné místo v Liberci? Nevadí, že jsem úplný začátečník?
Děkuji Špačková

Kurzy malování

Dobrý den, pokud není v termínech kurzů na stránkách: http://www.doteky.estranky.cz/clanky/kurzy/kresleni-pravou-a-levou-hemisferou..html vyznačeno červeně OBSAZENO, je kurz stále neobsazený. Takže v Liberci i jinde jsou stále místa volná. A druhá odpověď: tento kurz je vymyšlený hlavně pro absolutní začátečníky pro každou věkovou kategorii. Děkuji za zájem.
Blanka Malá

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru