Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyrobte si vlastní svíčku: Tvoření v kreativní dílně Rodas vč. občerstvení

4,7 / 5 Rodas 238 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Slavek

Dobry den voucher je pro 1 osobu. Takze kdyz chceme jit cela rodina 2 dospeli a 2 deti tak si mame poridit 4× voucher? Dekuji za odpoved.

Rodas

Dobrý den, k nám se vstupné neplatí, proto voucher stačí jen pro toho, kdo chce vyrábět:-)…můžete koupit 2 vouchery, děti půjdou vyrábět a dají si perníček a vy si můžete dát kávu nebo čaj:-). Samozřejmě si ale můžete koupit vouchery všichni, je to jen na vás. Budeme se těšit na viděnou.

Renata

Jojo máte pravdu, syn tam dostal Capri sonne za 10 Kč a čaj za 30,– to snad ani v 5* hotelu nedostanete tak draze.

Karlos Soukupů

Dobry den, koukal jsem na kalkulaci a zarazi me cena limonady za 30 kc.....ja ji tam kupoval normalne za 15 kc klukovi a pernik mam dojem taky nestal 25 kc…takto se navysuji vyse slev?

Rodas

Dobrý den, v rámci voucheru je možné vybrat si kávu, čaj či limonádu, přičemž káva je nejdražší a také nejvyužívanější našimi zákazníky. Proto je v kalkulaci cena za kávu. Jak jinak to tam zadat nevíme. V drtivé většině případů je to tak, že děti jdou vyrábět a rodiče si dají mezitím kávu. Pokud chtějí limonádu, za 15 Kč ji dětem dokoupí. (nevezmou si tedy limonádu a nedokupují kávu pro sebe).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru