Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Doplňte si botník: 20% sleva na vše z on-line obchodu Deichmann

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pavlina

Dobry den,panska obuv ve velikosti 38,mate vubec neco??ne kazdy pan ma velikost 45.Konkretne tenisky,at koukam jak koukam nic

Deichmann-obuv

Milá Pavlíno, u pánské obuvi velikosti 38 Vám momentálně můžeme nabídnout tenisky s artiklovým číslem 1 712 333. Pevně věříme, že s naší obuví budete spokojená! Karolina z týmu Deichmann

Ivana

Dobrý den, pokud si zde koupím jeden voucher a následně u Vás v online obchodu 2 páry bot, bude se sleva vztahovat na oba páry nebo potřebuji mít 2 vouchery?

Děkuji za odpověď.

Deichmann-obuv

Milá Ivano, jeden voucher se vztahuje na celý nákup v rámci jedné objednávky. Přejeme Vám příjemné nakupování! Karolina z týmu Deichmann

JaRo

Dobrý večer,
před 2 dny, tzn. 18.10. jsem uhradila (v bance je platba zevidována) akci na slevu Deichmann, e-mail s kódem však nemohu nalézt, není v žádné složce. Můžete mi jej prosím zaslat znovu?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaro,

voucher zasílám tedy ještě jednou, raději prosím koukněte i do spamu :-)

Hezký pátek. Míša

Hedvika

Dobry den,nevim prosim jaký mám zadat kód pro slevu dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Hedviko,

kód voucher vám bude po vytvoření a zaplacení objednávky poslán na email.

Hezký zbytek dne. Míša

Trampotová Barbora

Dobrý den, 17.10. jsem si objednala slevový voucher, zaplatila hned platební kartou, ale zatím mi žádný kód nepřišel. Mohu se zeptat za jak dlouho po zaplacení dorazí. Děkuji moc Trampotová

Slevomat.cz

Dobrý den, Báro,

voucher jsem zaslala ještě jednou raději. Prosím koukněte se pro jistotu i do složky spam či hromadné, aby se tam nezatoulal.

Hezký zbytek dne. Míša

Shelley Treml

Dobry den. Libi se mi boty za 699Kc, ale to asi nestaci na minimalni hodnota 700Kc, ze ne? Dekuji!

Deichmann-obuv

Milá Shelley, minimální hodnota pro uplatnění slevového kódu je skutečně 700 Kč. Ve Vašem případě Vám doporučujeme vybrat si ještě jeden kus zboží tak, aby hodnota objednávky byla vyšší. Přejeme Vám příjemné nakupování! Karolina z týmu Deichmann

Zdeňka Fuchsová

Dobrý den,vztahuje se sleva i na již zlevněné zbozi?dekuji Fuchsová

Deichmann-obuv

Milá Zdeňko, ano, sleva se vztahuje i na již zlevněné zboží. Přejeme Vám příjemné nakupování! Karolina z týmu Deichmann.

Dana Mojžíšová

Dobrý den, mám stejný problém jako paní Gabriela, nelze mi se zaregistrovat.

Deichmann-obuv

Milá Dano, v případě, že Vám informace níže nepomohly, kontaktujte naši zákaznickou linku na tel. čísle 840 777 778, rádi Vám s registrací a nákupem v našem internetovém obchodě poradíme. Přejeme Vám hezký den, Karolina z týmu Deichmann.

Kateřina Hasoňová

Dobrý den..chtěla jsem slevu zakoupit, ale dětské zimní boty velikosti 31… skoro žádné 😮 ??? Myslim klasiku.. kožené,kožíšek uvnitř ..nebo obyčejné sněhule.. Budou ??? Děkuji

Deichmann-obuv

Milá Kateřino, zboží je dodáváno průběžně. Doporučujeme Vám tak sledovat aktuální nabídku. Pevně věříme, že si v našem sortimentu vyberete! Přejeme hezký den, Karolina z týmu Deichmann.

Abyta

Dobrý den,

mohu nevyhovující zboží vrátit na prodejně?
Kolik ks si na jeden kupon mohu zakoupit?

Deichmann-obuv

Milá Abyto, v rámci našeho nadstandardního zákaznického servisu můžete nenošené a nepoškozené zboží společně s Formulářem na odstoupení od smlouvy, který obdržíte se zásilkou, vrátit v kterékoliv prodejně Deichmann v ČR, a to v neomezeném termínu. Počet kusů zboží v jedné objednávce není nijak omezen, maximální hodnota jedné objednávky přes náš internetový obchod je 10 000 Kč. Přejeme Vám příjemné nakupování! Karolina z týmu Deichmann.

Lucie

Dobrý den, do kdy je možné voucher uplatnit?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucko,

voucher lze uplatnit do 15. 11.

Hezký den. Míša

Jarda

Zdravím,
no to je zase akce… od nejčastěji používaných velikostí bot (pánská 43 a 44) nejsou dostupné v podstatě žádné nositelné boty… a v případě, že bych si koupil jinou velikost tak není možno si je na prodejně vyměnit za jinou velikost… a přitom na prodejně jsou… Budete nějakým způsobem doplňovat zásoby v online obchodě???

Deichmann-obuv

Milý Jardo, sortiment je pravidelně doplňován. Doporučujeme Vám tak průběžně sledovat aktuální nabídku. Pevně věříme, že si u nás brzy vyberete! Přejeme Vám pěkný den. Karolina z týmu Deichmann.

Klára

Dobry den, minimalni hodnota objednávky 700kc je myslena přes nebo po sleve? Vybrala jsem boty za 849, ale po sleve se dostavam pod castku 700kc. Mohu objednat nebo je třeba něco prihodit? Dekuji K.

Deichmann-obuv

Milá Kláro, děkujeme za Vaši otázku. Minimální hodnota objednávky 700 Kč platí pro hodnotu objednávky před uplatněním Vašeho slevového kódu. S pozdravem a přáním pěkného dne Lenka z týmu Deichmann.

Hanny

Dobrý den,
pokud mi uzakoupených bot přes internet nebude vyhovovat velikost a půjdu na prodejnu, boty mi tam vymění za vyhovující velikost? Nebo budu muset boty vrátit, vrátí mi peníze a já budu muset zakoupit na prodejně boty již bez slevy?
Děkuji za odpověď.

Deichmann-obuv

Milá Hanny,
sleva se vztahuje pouze na nákup v internetovém obchodě. V případě, že Vám nebude velikost obuvi sedět, můžete ji vrátit a danou velikost zakoupit v prodejně za její aktuální cenu. Přejeme Vám pěkný den, Lenka z týmu Deichmann

Gabriela

Děkuji za odpověď, přesně to jsem udělala, vyplním údaje, ale nikdy se nedostanu přes „zaregistrovat se“, ať na to klikám, jak chci, nic se prostě neděje a nikam dál mě to nepustí.

Deichmann-obuv

Milá Gabrielo, děkujeme za Váš příspěvek. V tomto případě kontaktujte naši zákaznickou linku buď e-mailem na service-cz@deichmann.com či telefonicky na tel. čísle 840 777 778, rádi Vám s registrací a nákupem v našem internetovém obchodě poradíme. Přejeme Vám pěkný den, Lenka z týmu Deichmann

Gabriela

Tak jsem si koupila voucher, ale bohužel tak nepřehledný eshop jsem už dlouho neviděla. Několikrát jsem se pokoušela zaregistrovat, vyplňovala jsem svoje údaje, a když jsem se chtěla konečně přihlásit, tak mi to napsalo, že daný uživatel neexistuje. Nákup bez registrace možný není, takže mě to přestalo bavit a boty jsem koupila jinde.

DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Milá Gabrielo, mrzí nás Vaše zkušenost s naším internetovým obchodem. Pro úspěšnou registraci je třeba kliknout na „Můj účet“ (nahoře vpravo v našem internetovém obchodě) a vyplnit formulář „Nová registrace“. Pro dokončení registrace je třeba kliknout na „Zaregistrovat se“ a můžete objednávat. Pevně věříme, že se Vám nyní podaří úspěšně se v našem internetovém obchodě zaregistrovat a že si u nás vyberete. Přejeme Vám hezký den, Karolina z týmu Deichmann

Kristina Forejtová

Dobry den, zakoupila jsem si voucher se slevovym kodem a chtela ho v objednavce uplatnit. Bohuzel mi to stale pise chybu, ze mam nespravne cislo kodu. Na emaily mi bohuzel nikdo neodpovida. Jak mam nyni postupovat?

DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Milá Kristino, rádi Vaši záležitost prověříme. Z tohoto důvodu bychom Vás chtěli zdvořile požádat o zaslání celého znění e-mailu, který jste obdržela, a to na adresu: service-cz@deichmann.com. Zákaznická linka je tady pro Vás vždy v pracovních dnech od 8:00 – 16:30. S pozdravem, Karolina z týmu Deichmann

Malechová

Dobrý den, kde najdu kód slevového kuponu? Děkuji za odpověď.

DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Vážená paní Malechová, slevový voucher Vám bude po zaplacení zaslán na Vaši e-mailovou adresu. S přáním hezkého dne, Karolina z týmu Deichmann

Monika

Dobrý den, lze vyměnit případně za jinou velikost? Díky

DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Milá Moniko,
v případě zájmu o jinou velikost můžete zboží v souladu s našimi Všeobecnými obchodními podmínkami vrátit v kterékoliv prodejně Deichmann. Nové zboží si můžete zakoupit buď přímo v prodejně či v internetovém obchodě.
Karolina z týmu Deichmann

Katerina

Dobry den, mohu pripadne vratit zakoupenou obuv i na prodejne Deichmann a v jake lhute?
Dekuji Katerina

DEICHMANN-OBUV s.r.o.

Milá Kateřino,

děkujeme za Vaši otázku.

V rámci našeho nadstandardního zákaznického servisu můžete nenošené a nepoškozené zboží společně s pokladním dokladem vrátit v kterékoliv prodejně Deichmann v ČR, a to v neomezeném termínu.
Kontakty na naše prodejny včetně otevírací doby naleznete na www.deichmann.com.

Za Deichmann tým
 Lenka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru