Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Neodolatelné náušnice z chirurgické oceli s krystaly Swarovski Elements

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petra Janků

Dobrý den,
včera jsem obdržela sadu šperků (náušnice a řetízek) za 398 Kč v naprosto nechutné a ošuntělé krabičce bez jakékoliv zmínky, že by šlo o značku Swarovski. Obsah nebyl o moc lepší: řetízek má naprosto nepraktické zapínání (miniaturní očko, které bez cizí pomoci lze zapnout jen s velkou dávkou štěstí), zapínání náušnic šlo jen velmi těžce rozepnout. Když jsem si chtěla náušnici z ucha odstranit, zapínání se rozbilo. Byla jsem z této sady nesmírně zklamaná a litovala jsem toho, že jsem objednávku učinila. Náladu mi spravila až další objednávka také šperků Swarovski, ale z jiného e-shopu: originální krabička a mnohonásobně nesrovnatelná kvalita!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!
Jak mám dále postupovat?
Děkuji za odpověď.

Královna šperků

Dobrý den,

napište nam prosím na email info@kralovnasperku.cz. Děkujeme. Tým KS

Soňa

Dobrý den, přítel mi objednal jedny vaše naušnice. V uchu nedrží, zapínání se uvolňuje a obě naušnice jsem ztratila. Tento styl naušnic už nikdy víc.. (jsou to ty s kamínkem nahoře pak tyčka a kamínek dole)..

Královna šperků

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste ztratila náušnice. Není běžné, že by se zapínání uvolnovalo během krátké doby. Pokud si nejste vědomi mechanického poškození, může se pochopitelně jednat o výrobní vadu.

Kristina Hadašová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když na objednávce dám koupit jako dárek přijde mi zboží v krabičce nebo si ji musím vzít zvlášť? Děkuji

Královna šperků

Dobrý den, dělujeme za Váš dotaz. Krabička k náušnicím se kupuje vždy zvlášt. Příjemný zbytek dne. Tým KS

Ivana Antony

Dobrý den, balíček dorazil rychle a v pořádku, bohužel mi po dvou hodinách jedna z náušnic vypadla a já menší část nenašla.

Královna šperků

Dobrý den, jsme rádi, že balíček dorazil v pořádku. Napište nám prosím na email vzkaz. Cást, kterou jste nenašla Vám zašleme ještě jednou.

Tým KS

Sarka

Dobrý den, dnes jsem dostala náušničky hvězdičky nebo kytičky a moc se mi líbí! Potřebovala bych ještě ty druhé v setu oválky, je možné nějaké expresnější dodání? A ještě jsem se chtěla zeptat ta kulička dá se navlíknout i na černý provázek? Ted je to moderní, tak jestli se to dá vyměnit a je tam dost velký otvor? Moc děkuju za odpověď!

Královna šperků

Dobrý den, velice děkujeme za pozitivní reakci. Pokud nám zašlete do emailu žádost o expresní dodání, pak Vám rádi vyhovíme. Oválek má otvor široký cca 6mm, takže by silnější provázek neměl být problém protáhnout.

Tomáš

Dobrý den,

Náušnice jsou moc pěkné, objednal jsem ještě jeden pár, stíhate mi je doručit do čtyř dnu? Dekuji

Královna šperků

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Pošlete nám prosím informaci emailem a my Vám je zašleme expresně.
Děkujeme. Cisarova KS

Zuzka

A koukám, že i zapínání na řetízku je rozbité. Asi mám smůlu :(

Královna šperků

Dobrý den, pošlete nám prosím informaci do emailu. Určitě záležitost vyřešíme k Vaší spokojenosti. Děkujeme. S pozdravem. KS

Nikey Tannenbergerová

Dobrý den, chtěla sem se zeptat je to opravdu chirurgicka ocel?
Sem totiž alergicka na bizuterii
A když je to swarovski dodavate i certifikát ke každému páru náušnic

Královna šperků

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Všechny naše šperky jsou z chirurgické oceli 316L, které je vhodná i pro zákaznice s alergií na jiné kovy. Certifikát pravosti krystalků v brusu Sw. vlastní výrobce a my je ke každému kusu náušnic nepřikládáme. Hezký zbytek dne.

Lenka Macková

Náušničky jsou krásné, včera sem je dostala, ale asi bylo špatné zapínání. Protože dnes mi vypadla jedna náušnice z ucha :-(

Královna šperků

Dobrý den, to je nám velice líto. Napište nám prosím do emailu adresu a my Vám zašleme jednu náušnici náhradní.

RT

dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou náušnice vhodné i pro ty, kteří jsou alergičtí na NIKL. Děkuji za Odpověď

Královna šperků

Dobry den,
nausnice nikl neobsahuji, tedy vhodne urcite jsou.
Dekujeme
 KS

jana

Dobrý den,před 2roky jsem si objednala u vás náušnice s kaminky Swarovski,po rocekamínekvypadl a hle byl to plast a ještě oloupaný.Toto Swarovski je,nebo je to náhražka,Děkuji

Královna šperků

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Vyrobce zaručuje pravosta vlastní certiikát kamínků Swarovski Elements. Děkujeme. KS

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru