Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Předplatné časopisu 100+1 historie – rozlouskněte historické záhady

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Mirka Lužová

Dobrý den. Ráda bych zrušila svou objednávku až teď jsem si všimla, že jde o časopisy roku 2016 :-/ PŮJDE TO JEŠTĚ?? DĚKUJI

Extra Publishing

Dobrý den, v případě, že voucher není uplatněn, obraťte se pro storno na slevový portál Slevomat. V případě, že již uplatněn je, kontaktujte nás na emailu akce@epublishing.cz. Překontrolujeme, zda ještě nešla žádná zásilka a zda je storno možné. Děkujeme.

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirko,

voucher jsem samozřejmě stornovala a platbu vám vrátíme zpět na váš účet :-)

Hezký den. Míša

Petr Vyhnálek

Dobrý den, objednal jsem 2× v domnění, že jde o předplatné na 2017; bohužel až posléze jsem zjistil, že jde o objednání časopisů z 2016:-( Možná moje chyba, nedočetl jsem celou nabídku a vidina, že objednávám „předplatné“ jsem slepě objednal. Mělo to být jako dárek pro rodiče. Nešlo by prosím zrušit, když jde o zaslání 12ti čísel z roku 2016? děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, v případě, že vouchery nejsou uplatněny, obraťte se pro storno na slevový portál Slevomat. V případě, že jsou již uplatněny, kontaktujte nás na emailu akce@epublishing.cz. Překontrolujeme, zda ještě nešla žádná zásilka a zda je storno možné. Děkujeme.

Veronika

Dobrý den, je možné, aby začaly výtisky chodit až po Vánocích, že by to byl dárek. Děkuji, Veronika Vintrová

Extra Publishing

Dobrý den, výtisky jsou odesílány do 3–5 týdnů po registraci voucheru. Dodací podmínky není možné měnit. Děkujeme.

Kateřina Plánková

Dobrý den,

bylo by možné, aby časopisy do Vánoc chodily na jinou adresu než ty po Vánocích, když objednám až tento týden? Abych to mohla pojmout jako dárek. Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Změna adresy je možná. Kontaktujte nás na email akce@epublishing.cz, kde Vám vysvětlíme jak v takovém případě postupovat. Děkujeme.

Jindřiška Kaminská

Dobrý den, chtěla bych objednat předplatné časopisu jako dárek k vánocům, ale ne historii, ale klasický časopis 100+1. Je to možné a kolik by stálo předpaltné na rok.
Děkuji a jsem s pozdravem
Kaminská

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ceny předplatného naleznete přímo na našem webu http://www.epublishing.cz/predplatne-stoplusjednicka-puvodni. Děkujeme.

Marta Halušicová

Je možné si objednat tento skvělý časopis na rok 2017?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Předplatné pro rok 2017 je možné objednat na našem webu http://www.epublishing.cz/101historie. Děkujeme.

Vondrová Hana

Dobrý den, pokud dnes objednám, stihnou mi ještě stále přijít všechny výtisky do Vánoc?
 Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, stále ještě doručení do Vánoc stihneme.

Petra Šortnerová

Dobrý den, když objednám dnes,stihnou mi přijít všechny výtisky do Vánoc?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, stále ještě doručení do Vánoc stihneme.

radka černá

dobrý den jen pro upřesnění,když si koupím poukaz tak mi postupně budou chodit všechny výtisky za rok2016?? a v jakém časovém intervalu budou doručeny? dekuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, budou chodit výtisky za rok 2016. Chodí postupně, aby nedošlo k zahlcení schránky a doručení je do 3–5 týdnů od registrace voucheru.

lucie

Dobrý den objednala jsem si a zatím mi přišlo jen 8 vytisku , ten zbytek mi dorazí? Děkuji Jarošová

Extra Publishing

Dobrý den, výtisky přicházejí postupně. Pokud máte zájem, napište nám na email akce@epublishing.cz a objednávku překontrolujeme. Děkujeme.

Katarína

Dobrý deň,
mala by som záujem o tieto časopisy a kupila by som si voucher, ale neviem zistiť či je ponuka platná len pre ČR alebo aj Slovensko.
Ak aj pre SR je poštovné v cene?

Extra Publishing

Dobrý den, bohužel tato akce je platná pouze na doručení v rámci České republiky. Pokud máte zájem o doručení na Slovensko, tak stejná akce poběží od poloviny příštího týdne na portálu Zlavomat.sk.

Eliška Bumbová

Dobrý den, je možnost zrušit objednávku, když jsem už odeslala peníze?
Omylem se vyskytla chyba. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško,

ano samozřejmě, objednávka je zrušena a platbu vrátíme, jakmile nám dorazí :-)

Hezký den. Míša

Veronika

Dobrý den,
pokud objednám ještě dnes, stihne se vše doručit ještě před Vánoci? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, doručit magazíny do Vánoc v tuto chvíli ještě stihneme. :)

Jitka Rybáková

Dobrý den , objednávala jsem přeplatné 100+1 za 169 dosud mi nedošlo listopadové číslo a 4 speciály. Doufám,že i prosincové dorazí. Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Kontaktujte nás na email akce@epublishing.cz. Vaši objednávku prověříme. Děkujeme.

Martina

Dobrý den. Odeslala jsem platbu 11.11.a dosud mi nedorazil voucher…Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Martino,

zasílám voucher raději ještě jednou, raději ale koukněte i do spamu či do složky hromadné, aby se tam nezatoulal :-)

Hezký zbytek dne. Míša

Jana

Dobrý den, přijdou výtisky v neprůhledném obalu nebo transparentním? Pokud objednám 12.12. (poslední den platnosti), ke kterému datu asi bude celý komplet doručen? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, výtisky jsou zabaleny v černé fólii, která však není zcela neprůhledná. První zásilka je odeslána vždy zhruba do týdne od registrace voucheru. Starší výtisky zasíláme do 3 – 5 týdnů. Určitě však nedoporučujeme objednávku nechávat na poslední chvíli. Před Vánoci nám odchází spousta objednávek a také Česká pošta v tomto období doručuje se zpožděním. Děkujeme.

Martin Pešek

Dobrý den, opravdu nerozumím systému obdržení časopisů. Objednal jsem balíček historie 2016, koupil voacher, voacher přišel, šel jsem na online formulář, vyplnil. Pak došla odpověď:„Aktivujete-li si předplatné do úterý 20. 9. 2016 včetně, již ve středu 21. 9. 2016 Vám bude odeslána první zásilka. Následující vydání dorazí postupně v termínu vydání. Starší výtisky vám přijdou do 3 – 5 týdnů.“
Na e-mailu bylo, že je aktivováno.
TAKŽE ZÁSADNÍ OTÁZKA. KDY MI TO DOJDE? DĚKUJI

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za přízeň. Výtisky zasíláme v několika zásilkách, aby nedošlo k zahlcení poštovní schránky. První zásilka bývá odeslána do týdne od registrace voucheru. Můžete nás kontaktovat na email akce@epublishing.cz s číslem voucheru, objednávku překontrolujeme a sdělíme Vám přesná data odeslání.

Jahodová Zdeňka

Dobrý den,
moju se zeptat, jaký je Váš styl v posílání balíčku? První dva balíčky jsem dostala od Ledna do září bez října a listopad. Nemam jiné časopisi a ani ty specialní. Objednala jsem si 2. možnost díky

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Výtisky zasíláme v několika zásilkách, aby nedošlo k přehlcení poštovní schránky. Kontaktujte nás, prosím, na email akce@epublishing.cz. Vaši objednávku překontrolujeme a sdělíme Vám přesná data, kdy byly jednotlivé balíčky odeslány a které výtisky teprve budeme rozesílat. Děkujeme.

Katerina Vecsey

Takze jeste posledni otazka. Stihnete mi, v pripade uplatneni voucheru dnes ci zitra, poslat do 23.12.2016 vsechny vytisky, ktere si voucherem zaplatim? Jedna se o tyto:
12× 100+1 historie a 4× 100+1 speciál a 3× Historická červená knihovna
Dekuji Katerina

Extra Publishing

Ano, určitě stihneme. Děkujeme.

Katerina Vecsey

Takze si koupim v prosinci predplatne vasich casopisu (dle voucheru c.2) a dostanu cely rok 2016 najednou ci po castech? A kdy to dostanu?
Prodlouzeni na rok 2017 znamena prosim co? To, ze si muzu koupit predplatne na r.2017 za jakou cenu? Budte prosim konkretni. Dekuji Katerina

Extra Publishing

Výtisky zasíláme v několika balíčcích postupně, aby nedošlo k přehlcení schránky. První zásilku zasíláme zhruba do týdne od registrace (uplatnění) voucheru. S posledním číslem roku 2016 Vám přijde nabídka na možnost prodloužení předplatného pro rok 2017. Ceny jsou pro prodlužující předplatitele zvýhodněné. Konkrétní ceny obdržíte až v zaslané nabídce. Děkujeme.

Katerina Vecsey

Dekuji za odpoved, ale nechapu, proc je v nabidce Slevomatu platnost voucheru do 12.12.2016? Takze kdyz si koupim voucher a uplatnim ho 11.12.2016, co mi poslete za vytisky? A kdy mi je poslete?Mam zajem o ten drazsi voucher. Nize jsem si vsimla, ze ctenarum nabizite prodlouzeni na rok 2017. To v mem pripade neplati? Dekuji Katerina

Extra Publishing

Platnost voucheru je datum, do kterého je možné voucher uplatnit. Pokud je platnost do 12.12.2016, tak to znamená, že 13. 12. 2016 již voucher není platný. Pokud tedy nebyl uplatněn, zákazník již nemá na zboží nárok. Datum uplatnění nijak neovlivňuje zaslané výtisky. Vždy zákazník obdrží to, co si zakoupil (dle zvolené varianty). S posledním výtiskem ročníku 2016 Vám bude zaslána nabídka na možnost prodloužení na rok 2017. Děkujeme.

Katerina Vecsey

Dobry den, rada bych koupila predplatne jako darek k vanocum. Jak mam postupovat, aby prvni vytisk dosel az po vanocich? Dekuji Katerina

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Akce se vztahuje na předplatné roku 2016. V případě, že si přejete objednat předplatné pro rok 2017, objednávejte prostřednictvím našeho webu http://www.epublishing.cz/101historie. Děkujeme.

Hana

Dobrý den,postupně jste mi posílali všechny časopisy,ale schází mi září 2016.Děkuji




































den,postupně jste mi posílali všechny časopisy,ale schází mi září 2016.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Zářijový výtisk nemáme v tuto chvíli skladem. Bude doposlán s dalším balíčkem. Děkujeme.

Antonín Zapletal

Je možno zaplatit předplatné složenkou,nemám žádný účet u banky,děkuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Antoníne,

samozřejmě to není problém. Abyste však nemusel platit vysoký poplatek, stačí si u nás zvolit platbu hotově na pobočce Moneta a zde je to zcela zdarma.

Hezký zbytek neděle. Míša

František Štěpnička

Dobrý den,
jedná se pouze o předplatné 2016 nebo se automaticky prodlužuje předplatné na rok 2017? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Akce je pouze na předplatné roku 2016. S posledním výtiskem Vám však přijde nabídka na možnost prodloužení na rok 2017. Děkujeme.

Jitka Štechová

Dobrý den, v objednávce jsem u způsobu platby označila – v hotovosti na pobočkách Moneta a místo adresy mi naskočily podklady pro platbu v bance a že časopisy budou zaslány po zaplacení?
Z jakého důvodu v objednávce varianta s hotovostní platbou zůstává, když zřejmě není platná??? Děkuji Judit
 judit.s@seznam.cz

Slevomat.cz

Dobr ý den, Jíťo,

nejdřívě je nutné zakoupit voucher, který poté uplatníte dle postupu, který na něm bude uveden. Vaše objednávka je tedy v pořádku platná :-)

Hezký den. Míša

Petra

Dobrý den,
prosím Vás, chtěla bych koupit jako dárek, je možné objednat a aktivovat odesílání až od prosince, ledna? Pokud to možné není, budete ještě opakovat další expedici?
Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, bohužel toto není možné. Uvedené termíny dodání jsou platné pro všechny objednávky stejně a není možné dělat výjimky. Pokud si přejete předplatné od ledna 2017 můžete si jej objednat na našem webu http://www.epublishing.cz/101historie. Děkujeme.

Věra

Dobrý den. Zakoupila jsem celou sadu asi před rokem pro maminku. Je to stejné čtení nebo je celá tato sada nová. Jedná se mi o to, abych jí nekoupila znovu to samé. Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Pokud jste koupila ročník 2015, tak nyní se jedná o předplatné pro rok 2016. Jedná se tedy o jiné výtisky.

Hana

Dobrý den, jak mám postupovat, když mi jednotlivá čísla postupně chodí, mám čísla 1– 8, ročník 2016 a nyní přišlo č. 10/2016. Chybí tedy 9/2016. A jaká čísla posíláte u speciálů a Červené knihovny? To nejsou čísla z letošního roku?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Kontaktujte nás na emailu akce@epublishing.cz. Zde překontrolujeme Vaši objednávku a podáme přehled o tom, co již bylo odesláno a co ještě odesláno bude. Děkujeme.

Klára Nesnídalová

Dobrý den prosím vás když teď objednam a chci jako dárek, je možné první zaslání až na listopad?Dekuji

Extra Publishing

Dobrý den, bohužel toto není možné. Uvedené termíny dodání jsou platné pro všechny objednávky stejně a není možné dělat výjimky. Děkujeme.

Petr

Děkuji, ale bohužel v mejlu ani ve spamu stále nic nemám.
 Petr

Slevomat.cz

Voucher také naleznete po přihlášení ve svém profilu v sekci Mé nákupy.

Hezký večer. Míša

Petr

Dobrý den, 5.10. jsem zaplatil za předplatné 100+1 Historie, ale zatím jsem na e-mail neobdržel voucher. Jak mám dále postupovat. Děkuji Petr

Slevomat.cz

Dobrý večer, Petře,

zaslala jsem vám na email nyní voucher ještě jednou. Koukněte prosím raději i do spamu. Doufám, že bude vše v pořádku :-)

Hezký zbytek neděle. Míša

Jana

Dobrý den, 2.10. jsem zaplatila za předplatné Historie, ale neobdržela jsem na mail voucher. Jak mám dále postupovat. Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

zaslala jsem vám nyní na email voucher ještě jednou. Raději prosím koukněte i do složky promoakce, aby se vám tam voucher nezatoulal.

Hezký páteční den. Míša

Pavla Řezníčková

Vsechna postovna jsou v cene voucheru? Dekuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Ano, poštovné je vždy v ceně v voucheru.

Jana

Dobrý den, předplatné bych chtěla jako dárek pro rodiče žijící na Slovensku. Zasílá se i tam? Díky, Jana

Extra Publishing

Dobrý den, bohužel předplatné je možné zaslat pouze v rámci České republiky.

hana

Dobrý den,
chápu to tedy dobře, že mi pošlete naráz všech 9 čísel časopisu ( leden – září 2016)??? A následující měsíc budete posílat po jednom?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Již vydaná čísla neposíláme naráz, abychom nezahltili poštovní schránku, ale rozdělujeme je do dvou nebo tří zásilek. Následující výtisky pošleme již standardně v termínu vydání.

Petr

Dobrý den,
dle inzerce by se mělo jednat o celý rok 2016, ale květnové vydání(titulní strana KAREL IV.) je s datem – květen 2015 !!! Kde je chyba????

Extra Publishing

Dobrý den, bohužel na výtisku 5/2016 je tisková chyba. Na úvodní obálce je uvedeno číslo květen 2015, nicméně po otevření magazínu je hned na straně 3 uvedeno, že se jedná o číslo květen 2016. Omlouváme se za zmatek. Vše je ale v pořádku. :-)

Mašková

Dobrý den, nepřišlo mi potvrzení na email s údaji k platbě. Jak mám teď postupovat?
Děkuji Mašková

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Mašková,

platební údaje jsem vám zaslala ještě jednou na email. Prosím raději si zkontrolujte i složku spam, aby se vám tam email nezatoulal :-)

Hezký pondělní den. Míša

Iveta Budínská

Prosim vas je jeste ponuka platna?Je v nabidce ale je uz davno po datu moznosti uplatnit kupon-21.9.2016 a stale to mam jako nabidku,muzu ji jeste vyuzit.

Extra Publishing

Ano, nabídka je stále platná. Můžete ji objednat. (Datum 21. 9. se týkalo první expedice, ale samozřejmě následují další.)

Matouš

Dobrý den,

chci se zeptat, zda-li i 4 čísla časopisu 100+1 speciál a 3 čísla časopisu Historická červená knihovna jsou ročník 2016 nebo je to rok 2015. Ptám se z toho důvodu, že loni jsem si objednával také tohle, tak bych nerad měl tyto výtisky 2×.

Slevomat.cz

Dobrý den, Matouši,

jedná se o ročník 2016, dozvíte se tedy další nové věci :-)

Hezký den. Míša

Tereza

Dobrý den, pochopila jsem správně, že mi bude celý rok bude měsíčně chodit jedno číslo z loňského roku nebo přijdou všechny naráz?

Extra Publishing

Dobrý den, jedná se o předplatné pro rok 2016. Starší výtisky Vám přijdou v několika zásilkách do 3 až 5 týdnů. Následující vydání dorazí postupně v termínu vydání.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru