Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Pohádkový podzim v impozantním zámku Zbiroh vč. středověké večeře a wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Chateau hotel Zbiroh Západní Čechy (mapa) 206 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavla T.

Dobrý den, přijde mi trochu zavádějící a nefér nabízet ubytování v pokoji standard přitom a dát k nabídce fotografii pokoje v apartmá, který v rámci nabídky nabízen není.(kdo se nepodívá na stránky hotelu, koupí si pobyt v očekávání takovéhoto luxusního ubytování…)

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Pavlo, nabízený balíček je v pokojích Standard s možností upgradu na pokoji typu De Luxe či apartmá s nebesy po domluvě s hotelovou recepcí za poplatek.
S pozdravem
Recepce

Irena Nováková

Dobrý den, kolik by prosím stál voucher pro dvě děti 8 a 11 let? Určitě budeme mít zájem i o welness služby pro nás i děti, a to po oba dva dny. A dále se zeptám, zda máte v rezervačním systému volné liché víkendy pátek-neděle – a jaké to jsou. Prosím také o zprávu, zda máte volno 6.2.-12.2. Děkuji o zprávu!

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den,
voucher pro děti je ten samý jako pro Vás. Liché víkendy do konce roku jsou v říjnu 28.-30. (obsazeno), dále v listopadu: 11.-13. (není možné voucher využít), 25.-27.11. (volno), dále pak prosinec 9.-11.12. (volno) a 23.-25.12. (není možné voucher využít). Ve Vámi vybraném termínu 6.-12.2.2017 máme prozatím volné ubytovací kapacity.

s pozdravem

recepce

Irena Nováková

Dobrý den, právě jsme u Vás rezervovali voucher pro ubytování Zbiroh, na dvě noci, 2 dospělí (Irena Nováková, itomaskova@centrum.cz). Zapomněla jsem tam ovšem dopsat dvě děti – 8 a 11 let. Jakým způsobem mohu děti doobjednat, prosím? Dále se chci zeptat, zda máte volný pokoj pro 2 dospělé a 2 děti v termínu 28.-30.10. Děkuji za zprávu.

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den,
ve Vámi vybraném termínu již bohužel nemáme volné ubytovací kapacity. Rádi s Vámi vybereme jiný termín, který Vám bude plně vyhovovat. Pro děti můžete zakoupit samostatný voucher, nebo při rezervaci v hotelu uveďte, že potřebujete dvě přistýlky. V ceně přistýlky je však pouze lůžko a snídaně. Ostatní služby je možné doplatit na místě.

s pozdravem

recepce

Lenka Cifrová

Dobrý den,budeme objednávat pobyt na 3 dny/2noci,ale je pouze se snídaní.Je možné doobjednat večeře a za jakou částku?Úprava jídelníčku – dle diety je možná?Prosím o zaslání ceníku masáží.Termíny 02–3/2017 jsou volné?
Děkuji za odpovědi
 Lenka

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, v rámci pobytu zakoupeného na slevovém portálu Slevomat.cz je zahrnuta středověká večeře pro 2 osoby. Veškerá další konzumace je možná v naší zámecké krčmě „U Rudolfovy kratochvíle“ a vybrat si můžete ze široké nabídky dle našeho jídelního lístku. Úprava jídelníčku je možná po domluvě se šéfkuchařem. Ceník masáží Vám rádi zašleme na Vaši e-mailovou adresu. V měsíci únoru a březnu máme prozatím volné ubytovací kapacity, pro ověření termínu si, prosím, zvolte konkrétní datum.

Tomáš S.

Dobrý den, máte volný termín v týdnu od 24.10. do 30.10. ?
Děkuji Tomáš

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Tomáši, můžeme Vám nabídnout termín od 24.10. s odjezdem 27.10.2016. Pro závaznou rezervaci si vyberte termín a zašlete číslo voucheru.
S pozdravem
Recepce

Petra Dlouhá

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na volné termíny 26.-27.11.2016 nebo 3. – 4.12.2016. Jednalo by se o 1 dvoulůžkový pokoj. Je možné zajistit, aby byla jedna porce s kuřecím či krůtím masem namísto vepřového a hovězího?
Děkuji :-)

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, v obou Vámi poptávaných termínech máme prozatím volné ubytovací kapacity. Pro závaznou rezervaci nám, prosím, zašlete kód voucheru zakoupeného na slevovém portálu. Rádi Vám připravíme porci pouze z kuřecího masa dle Vašeho přání. V případě, že se rozhodnete pro závaznou rezervaci, připojte tento Váš požadavek do objednávky na naší e-mailovou adresu.

Jitka

Dobrý den je možne vzít si sebou 4mesicni miminko když si vezmu cestovní postýlku popřípadě jaký je doplatek děkuji jitka

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, pobyt s dětmi je samozřejmě možný. Rádi Vám připravíme na pokoj dětskou postýlku za poplatek 575,–Kč/noc, v případě vlastní cestovní postýlky má dítě ubytování zdarma.

Madelajn Hajnerová

Dobrý den , máte stále volne kapacity od 29.10–30.10.2016 ??
Děkuji Hajnerova

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den,
tento termín je bohužel již plně obsazený,

s pozdravem

recepce

Petra Hrabětová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda máte volno ještě v termínu od 28.-30. 10. 2016?
Děkuji Hrabětová

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu máme prozatím volné ubytovací kapacity. Pro závaznou rezervaci nám, prosím, zašlete číslo voucheru.

Michaela Hlásková

Dobrý den,

máte volný dvoulůžkový pokoj v termínu 28.9 – 30.9?

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den,
ve Vámi poptávaném termínu máme prozatím volné ubytovací kapacity. Pro závaznou rezervaci nám, prosím, zašlete číslo voucheru.

lu

Dobrý den,
byl by ještě volný termín od 14. do 16. října?
Děkuji za odpověď

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, Vámi vybraný termín je možné si rezervovat. Pro závaznou rezervaci nám prosím zašlete číslo voucheru.
S pozdravem
Recepce Katka

Lukáš

Dobrý den, je možnost využít voucher i v termínu 24.-25.9.? Děkuji za odpověď

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu je bohužel hotelová kapacita již plně obsazena.

Blanka Kováříková

Dobrý den, je prosím volný termín pro dva na tři dny(dvě noci) v termínu 27.10–29.10.2016? Objednání masáží a dalšího wellnes se provádí předem nebo přímo na místě? Děkuji

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu máme prozatím volné ubytovací kapacity. Našeho zámeckého wellness centra lze rezervovat předem či při příjezdu na recepci, masáže je třeba objednat min. 24 hodin předem.

Pavel Sodomka

Dobry den, mate volno od 13. 9 do 14. 9. ? Dekuji

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den,
ve Vámi vybraném termínu máme volno.

Recepce

Majka

Dobrý den,máte volný pobyt pro 2 v termínu 7.-9.10?Děkuji za odpověď

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, můžeme Vám nabídnout pobyt až od 8.10.2016 nebo víkend následující.
Za recepci Katka

Markéta

Dobrý den,
máte prosím volno 28.-30.10.2016? Můžete mi prosím zaslat ceník masáží? Děkuji. Markéta

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, ve Vámi vybraném termínu volno máme. Pro závaznou rezervaci nám zašlete číslo voucheru na email hotel@zbiroh.com. V potvrzujícím emailu připojujeme storno podmínky i nabídku masáží.
Za recepci Katka

Monika

Dobrý den,

Je možné prosím přijet na 1noc a 2 dny (víkend) s detma?
2 a 8let…a 2osoby dospêlé.
Jaká je prosím cena?
 Dêkuji

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, využití pobytu na 1 noc s dětmi je možné dle dostupnosti hotelu. Na pokoj můžeme připravit postýlku v ceně 575,– Kč/noc a přistýlka pro děti do 8 let je 805,– Kč/noc se snídaní.

Lenka

Dobrý den, měli byste prosím volno 9. – 11.9.? Dvě dospělé osoby? A prosím, jak se pohybuje cena Wellness a jaká je případně sleva na další procedury nad rámec zaplacených voucherů? Děkuji

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu je bohužel hotelová kapacita již plně obsazena. V rámci voucheru máte nárok na 1 hodinu pobytu v našem zámeckém wellness centru, další návštěva je zpoplatněna částkou 500,–Kč/2 osoby. Ceník masáží rádi zašleme na Vaši emailovou adresu.

Petr H.

Dobrý den,
ta hodina ve wellnes je privátní ?

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Petře, hodina ve wellness privátní není. Návštěva wellness centra se upřesňuje na hotelové recepci dle obsazenosti.
S pozdravem
Katka – recepce

Petra

Dobry den,je mozne si priplatit lepsi pokoj? Je k dispozici i nejaky s virivkou?Po­pripade jaky je doplatek? dekuji Petra

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Petro, možnost upgradu je možná. V rámci této nabídky Vám nabízíme možnost upgradu na pokoje typu De Luxe+ s vířivou vanou s doplatkem 4000,– za pobyt nebo apartmá s vířivou vanou se stejným doplatkem. Na všech našich pokojích jsou koupelny s vanou.
S pozdravem
Recepce Katka

Eliška

Dobrý den, chci se zeptat na poznámku „sleva 50% na další návštěvu wellnes“. Nikde jsem nenašla ceník wellnesu, takže se tedy nemohu zorientovat v tom, kolik by další návštěva stála a také by mě zajímalo, zda je možné slevu uplatnit hned, a pobyt ve wellnes si tak tedy prodloužit třeba o další hodinu a nebo zda se akce vztahuje třeba na další pobyt. A ještě se chci zeptat ohledně pokojů standart, zda všechny mají sociální zařízení a sprchový kout, nebo je možné si objednat pokoj s vanou. Děkuji

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den Eliško, cena další návštěvy činí 500,– Kč/hod pro 2 osoby. Návštěva wellness centra se upřesňuje na hotelové recepci a pobyt si lze zamluvit a prodloužit ihned. Všechny naše pokoje mají vlastní koupelnu s vanou.

S pozdravem
Recepce Katka

Pavla T.

Dobrý den,
přijde mi trochu zavádějící a nefér nabízet ubytování v pokoji standard přitom a dát k nabídce fotografii pokoje v apartmá, který v rámci nabídky nabízen není.(kdo se nepodívá na stránky hotelu, koupí si pobyt v očekávání takovéhoto luxusního ubytování…)

Aneta

Dobry den, jde k veceri objednat vegetarianske jidlo predem? Dekuji :)

Chateau hotel Zbiroh

Dobrý den, vegetariánské jídlo lze domluvit přímo na místě v zámecké krčmě „U Rudolfovy kratochvíle“. S pozdravem
Katka – recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru