Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Romantická kytice čerstvých růží Red Naomi – doručení po celé ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tomáš rybka

Dobrý den,

Chci se zeptat jak je to ohledně dopravy když bych nechal poslat více květin na jednu adresu?

Florea

Dobrý den. Pokud se bude jednat o stejnou adresu, doprava se platí samozřejmě pouze jednou. Nad 1200,– je již doprava zdarma. Příjemný den. Florea.cz

Vlastimil

Dobrý den.
Přítelkyně slaví 26.narozeniny, proto bych potřeboval růží v počtu 26 kusů.
Je možné koupit kytice s 25ti ks a tu jednu doplatit ?
Děkuji.

Florea

Dobrý večer. Ano, to není žádný problém. Až budete objednávat na našem eshopu, stačí do objednávky vložit kytici 25ks a poté 1ks vybrané růže. Platbu za zmíněný jeden kus můžete zaplatit několika způsoby: kartou online, převodem na účet nebo také hotově při převzetí, pokud se nebude jednat o dárek. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Příjemný večer. Florea.cz

lettynka

Dobry den kdyz zakoupím voucher ktery konci k 15.8. musi byt i doručení do tohoto data nebo objednavka doruceni muze byt na jakekoliv datum

Florea

Dobrý den. Objednávka musí být vytvořena nejpozději 15.8. s možností doručení do 19.8. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Příjemný den. Florea.cz

Babka Jiří

Zdravím. Zakoupil jsem si u Vás ty krásné růže 15 ks a nevím jak se dostat k zakoupení voucheru a nasledne platbě na doručení a taky dotazník, kam zakoupenou kytici doručit. Děkuji a přeji hezký den.

Florea

Dobrý den.
Voucher zakoupíte přímo na stránkách slevového portálu Slevomat tím, že si zvolíte kytici a kliknutím voucher objednáte. K voucheru na kytici je nutné zakoupit také voucher na dopravu.
Po obdržení voucherů provedete na našem webu Florea.cz objednávku zmíněných růží a v objednávkovém formuláři uplatníte jednotlivě oba vouchery.
Pokud budete potřebovat poradit s objednávkou, obraťte se na nás, rádi Vám pomůžeme.
Příjemný den.
Florea.cz

Felinkamax

Dobrý den, potřebovala bych doručení v prosinci 2016, bude nějaká podobná akce nebo bylo by možné použít tento voucher?

Florea

Dobrý večer,
platnost tohoto voucheru je pouze do 15.8. Je to z důvodu neustále se měnících cen i dostupnosti jednotlivých druhů na nizozemské květinové burze.
Zatím nemáme naplánovanou žádnou další akci na Slevomatu. Můžete si zde nastavit upozornění na akce naší firmy.

Příjemný nový týden.
Florea.cz

Martina Schoříková

Dobrý den, bude taková akce také na prosinec 2016? Děkuji.

Florea

Dobrý den.
V této chvíli nemáme podobnou akci na měsíc prosinec naplánovanou.
Příjemný den.
Florea.cz

Ina

Dobrý večer, nějak nemohu najít místo na osobní vyzvednutí. Pokud to není možné a růže se musí zakoupit zároveň s voucherem na dodání-proč je každé zvlášť a né rovnou v jednom- růže + doprava dohromady?

Florea

Dobrý večer,
osobní vyzvednutí je možné pouze v našem centrálním skladu u Plzně. Doprava je zvlášť, neboť někteří zákazníci kombinují kytice (např.25+55), jejichž cena převyšuje 1.200 Kč. Mají pak dopravné zdarma.
Příjemný víkend.
Florea.cz

Dana Křepelová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat je možno udělat kytici z 20 růží?Zaujala mě nabídka cena je super,chtěla bych je pro své neteře jedna má 20 a druhá 25,děkuji

Florea

Dobrý den.
Nabídka se týká nabízených růží v počtu 15, 25, 35 a 55 ks.
Jedná se o již hotové kytice.
Pokud máte zájem o jiný počet, doporučuji vybírat z kusové nabídky růží přímo v našem eshopu, kde ovšem nelze již uplatnit voucher.
Příjemný den.
Florea.cz

Daniel Krejčíř

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat jestli jde doručení květin objednat na odpolední hodiny. Děkuji

Florea

Dobrý večer.
Nemůžeme plnit časové požadavky našich zákazníků a to z důvodu vlastní dopravy. Logistika je vždy tvořena dle aktuálního souboru objednávek, který je znám až v 18 hodin večer. Je to daň za to, že nechceme květiny svěřovat žádnému dopravci. Trasy kurýrům generuje systém tak, aby byly efektivní.
Čas doručení se dozvíte den před doručením okolo 18.30 a to formou sms. Ve zprávě bude také uvedeno číslo na kurýra, který květiny bude doručovat.
Je možná i změna dodací adresy a to v rámci jednoho města.
Příjemný večer.
Florea.cz

Radek Pospíšil

Dobrý den, mám podobný dotaz jako už zde zazněl. Nabídka mě velmi zaujala, ale potřeboval bych doručení až na 23.8. Chápu že čerstvost květin už nebudegaranto­vatelná. Chci se však zeptat, zda Vaše firma neplánuje udělat další nabídku jako pokračování, kde by bylo možné květiny objednat na druhou polovinu a konec srpna. Děkuji.

Florea

Dobrý večer.
V této chvíli další podobnou akci neplánujeme.
Ceny máme příznivé i mimo konání těchto akcí, proto můžete navštívit náš web a porozhlédnout se, až to pro Vás bude aktuální.
Příjemný večer.

Iveta Šilarová

Dobrý večer.Kde mám prosím koupit voucher na dopravu?Šilarová.

Florea

Dobrý večer, na Slevomatu u akce je vpravo sloupeček, kde jsou druhy voucherů. Zde si vyberte voucher Doprava 95Kč

Iveta Šilarová

Dobrý večer.Chtěla bych kytici 50 bílých růží.Na jakou barvu se voucher vztahuje a jak objednat 50 kousků?Děkuji Šilarová.

Florea

Voucher je pouze na rudé růže Red Naomi. Pokud chcete bílé, vyberte si z naší nabídky růží, zvolte počet a my Vám je svážeme do kytice. Pokud chcete poradit s výběrem kontaktujte naše operátorky, rády Vám zavolají zpět. Čerstvé květiny nakoupíme opět zítra a od čtvrtka budeme doručovat.

Jana ŠROMOVÁ

Dobrý den, květiny bych potřebovala doručit až 25.8. Je možné použít tento voucher? Děkuji za odpověď. Šromová

Florea

Dobrý večer.
Platnost voucheru je do 15.8. včetně. Doporučená doba pro objednání je z důvodu čerstvosti květin 3–4 dny před termínem dodání.
Termín, který uvádíte je již příliš vzdálený této možnosti.
Pokud uplatníte voucher nejpozději 15.8., doporučuji zvolit termín dodání nejdéle na 19.8.
Příjemný večer.
Florea.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru