Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Grilujeme a vaříme s Pohodou (směsi koření)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Roman

Dobrý den,
chtěl bych objednat nějaká koření s osobním odběrem na provozovně. Nikde jsem ale nenašel, jaká je nejzažší lhůta k vyzvednutí? Mívám cestu přes Ústí náhodně a nejsem teď schopen říci, kdy tudy pojedu. Díky za odpověď.

Zuzana

Dobry den, kolik baleni koreni je mozne objednat v ramci jedne zasilky? At uz pri vyuziti doruceni postou nebo vyzvednuti v zasilkovne? dekuji za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

na jedno poštovné lze zaslat libovolný počet kusů, stačí si objednávku vytvořit v rámci jednoho košíku. Bohužel však nelze zaslat zboží na dobírku, ale je nutné ho uhradit předem.

Děkuji a přeji vám hezkou neděli. Míša

Michaela V.

Dobrý den, chci se zeptat do kdy trvá akce, chtěla bych si vyzvednout zboží u Vás na prodejně tak zda je na to dostatek času a potom ještě pokud nakoupím více voucherů na více koření stačí mi pouze jejich číslo abych je nemusela všechny tisknout? Díky za informace

Slevomat.cz

Dobrý večer, Míšo,

trvání akce je ještě 11 dní či do vyprodání. Zboží vám bude již přímo doručeno, žádné vouchery tedy nejsou potřeba. Při objednání vyplníte vaši adresu, způsob doručení a je to :-)

Hezký zbytek víkendu. Míša

Sixtová

možná že ostatní zákazníci by také rádi věděli, a každého asi zajímá jiná směs… jak je sůl u téměř všech směsí na prvním místě, a odmítáte veřejně sdělit procento, tak se spíš než o kočení bude jednat o ochucenou sůl… takové ‚koření‘ s třeba 70 % soli už není koření… nemluvě o tom že sůl není zdravá, a mnoho lidí si její příjem hlídá… když se dá směsy málo, jídlo bude bez kořeněné chuti, kdžy se jí dá moc, bude akorát přesolené… vaše nabídka ve mě nebudí důvěru… a přítomný glutamát v některých směsích to jen podtrhuje…

Velkoobchod Pohoda

Dobrý den, z důvodu prázdnin a nedostatku času se velmi omlouváme za chybějící informace. V pondělí 18.7.2016 budou procenta soli uvedena na našich internetových stránkách. Přeji krásný den.

Todak Marek Mike

Dobrý den,prosím jaké je procento soli ve směsích?

Velkoobchod Pohoda

Dobrý den, napište nám e-mail a my vás tyto informace poskytneme. Máme tu spoustu směsí koření a určitě nepotřebujete vědět procento u každé. Krásný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru