Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zdravý Shake: připravte si chutný a výživný nápoj se spoustou vitamínů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lenka Sturmová

Dobrý den, rada bych ještě objednala velké 500 g balení, je nebo bude to v nejbližší době možné???
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni,

doporučuji si v tomto případě slevu uložit na později a pokud se u nás znovu objeví, pošleme vám email, aby vám to nikdo nevyfoukl :-)

Hezký den. Míša

marie

Dobrý den, vzorečky jsem obdržela, šejkr nemám, tak jsem nápoj připravovala
protřepáním a moc se mi nedařilo.Udělaly se žmolky a ty nešly rozpustit.
Příprava mi nevyhovovala.
S pozdravem Marie

Zdravý shake

Dobrý den, je to proto, že shake není instantní nápoj a je třeba ho protřepat v šejkru. Pokud nemáte šejkr, je lepší shake připravit v mixéru. Šejkry budou brzo v nabídce.

Daniela

Stále nedoručené :(

Zdravý shake

Všechny objednávky posílám hned následující den. Napište nám prosím Vaše celé jméno do emailu info@weloveyou.cz abychom mohli zjistit, kde se vaše zásilka zasekla. Děkujeme

Radka

Dobrý den, je možno užívat zároveň s probiotiky?

Zdravý shake

Ano.

David

Proc u akce uvadite doruceni Ceskou Postou, kdyz to vozi GLS?

Zdravý shake

HLAVNÍ NABÍDKA JSOU 2 PORCE SHAKU. TOTO SE POSÍLÁ ČESKOU POŠTOU. BALENÍ 500G SE POSÍLÁ GLS JAKO BALÍK. JE TO Z DŮVODU TOHO, ŽE TAKTO VYCHÁZÍ POŠTOVNÉ NEJLÉPE. BALÍKY POSÍLANÉ PŘES ČESKOU POŠTU BY BYLI PŘÍLIŠ DRAHÉ A ZÁKAZNÍCI BY ZBYTEČNĚ PLATILI HODNĚ.

René

Dobrý den a výrobce?

Zdravý shake

Dobrý den, výrobce je Weloveyou s. r. o. Vyrábíme ve spolupráci s FF Servis s. r. o.

Natalie

Dobrý den, budete mít v nabídce i jiné příchutě než vanilkovou? Děkuju, Natalie

Zdravý shake

Připravujeme Zdravý Shake sport, který bude mít 4 příchutě. Vanilkovo/kara­melovou, jablko/skořicě, čoko/pomeranč, kakao. Chuťově je velmi podobný jako Zdravý Shake, jen bude mít trochu upravené složení v poměrech proteinů a sacharidů. Navíc tam bude kolagen. Na trhu by měl být cca v září 2016.

Radomir Hrbac

Dle popisu se nápoj dává do vody. do jaké vody… balené, kohoutkové s chlorem nebo nabízíte i nějaký filtr.
radomir

Zdravý shake

To záleží na Vás jakou pitnou vodu si zvolíte. Zdravý Shake je určen do mléka, ale může se dát i do vody a někdo si to tak dělá rád. Můžete k tomu přidat i např konopné semínko a rozmixovat. Chce to vyzkoušet, mě osobně to ve vodě nechutná, ale mým přátelům ano. Dávají to do vody z kohoutku, protože jí mají dobrou. Filtry na vodu v nabídce nemáme. Budeme ale mít rýžové mléko vysoké kvality. Čekáme jen na výsledky vzorků z laboratoří, které nám testují vzorky od různých dodavatelů.

Tonička Bolavá

Zdravím, mohou pít zdravý shake i děti?? mám dceru 3,5 roku, mohla by to pít? Děkuji za odpověď :)

Zdravý shake

Děti v tomto věku pít mohou. Ze zákona je povinné uvádět na etiketu text, že dětem do 3 let není povoleno.

Hana Kohoutová

Dobrý den,koukám,že akce byla obnovena.Bude přidáno velké balení ? Děkuji

Zdravý shake

Ano, bude.

Honza

Dobry den, na obrazku vidim v baleni zapichnutou zrejme lzicku, mam tedy predpokladat, ze 500g baleni neobsahuje 10g odmerku na odmereni jedne shake porce? Dekuji za odpoved JT

Zdravý shake

Dobrý den, odměrku zatím neobsahuje. Odměrky připravujeme a budou v nabídce již brzo.

Petra

Dobrý den,
jakou má chuť? zkuste prosím popsat jak chutná
 děkuji

Zdravý shake

Asi jako dobrý vanilkový puding :o), ale je to kokteil, takže není tak hustý jako puding.

Monča Tonča

Dobrý den, budete mít, prosím, ještě velké balení Zdravého Shakeu v nabídce? Děkuji.

Zdravý shake

Již je v nabídce :o)

Eva

Zdravý shake – dobrý den, proč chybí na vašem daňovém dokladu (paragonu) razítko? Děkuji.

Zdravý shake

Razítka dnes již nejsou povinná.

Hana Kohoutová

Dobrý den. Děkuji za velmi rychle dodání velkeho balení.Na Vaši nabidku dalších výrobků se již těším.

Zdravý shake

Jsme rádi, že jste spokojená!

Tonda

Dobrý den,

colostrum je pro tělo prospěšné jen v tekuté formě, bez tepelných úprav, odtučněné, odkaseinované­......v práško­vité formě nemá téměř žádný význam, jde jen o marketingový tah. Co by jste mi na to řekli? Děkuji za odpověď.

Zdravý shake

Vážený pane Tondo,
Surové kravské colostrum obsahuje bakterie a další látky, které nejsou vhodné pro konzumaci člověkem. Colostrum musí být tedy nejprve odtučněno, odkaseinováno a sterilováno, aby bylo zbaveno těchto nežádoucích látek.
Z tohoto čistého colostra se následně vyrábí colostrum tekuté, nebo colostrum v prášku.
Proces zpracování colostra je velmi důležitý pro jeho kvalitu a následně jeho účinnost.
Kvalitní a účinné colostrum je zpracováno vždy při nízkých teplotách, které by neměli překročit 42°C. Vysoké teploty colostrum poškozují.
Proto nejúčinnější zpracování colostra je colostrum tekuté a colostrum v prášku zpracováno metodou lyofilizace – sušení mrazením. Tyto dvě varianty jsou jedinné, při kterých se nepoužívá vyšší teplota při výrobě.
Pro Zdravý Shake jsme se rozhodli použít colostrum zpracované lyofilizací, protože tekuté colostrum by výrazně změnilo chuť shaku, který by již nebyl tak lahodný. Účinky colostra jsou tak zachovány ve vysoké kvalitě.

Lenny

Dobry den, mate i nejaky shake bez caseinu?

Zdravý shake

Již brzo budeme mít nápoj Základ zdraví, který neobsahuje kasein, ani nic mléčného. Má vysoký obsah různých vláknin, vitamíny, minerály, stopové prvky a probiotika. Sledujte nás na našich stránkách.
O každém novém produktu budeme své zákazníky informovat emailem. :o)

Kvetoslava Motlova

Děkuji, myslela jsem si, že na SLEVOMATU je zboží levnější než nabízená cena od výrobce na e shopech. U vás je dražší.....

Zdravý shake

Tato akce se slevomatem je za účelem vyzkoušení produktu – promoakce. Jedna porce Zdravého Shaku se odvíjí podle toho, o jaké balení se jedná. Při koupi balení 500g vyjde jedna porce na 17 Kč ( v této akci se slevomatem na 15 Kč). Při koupi balení 100g po 10 porcích v krabičce vyjde jedna porce na 32 Kč. Jedna samostatná porce má pak opět o něco vyšší cenu. Na slevomat jsme zadali tuto promo akci s cenou za jednu porci a jsou v ní dvě porce. Jejím účelem je, aby si lidé mohli vyzkoušet Zdravý Shake, než se rozmyslí koupit či nekoupit větší balení, které je v této nabídce také a se slevou.
Slevové portály neslouží k tomu, jak nakoupit levné zboží. Slouží k tomu, mít možnost vyzkoušet si kvalitní zboží za levnější cenu. My jsme dali tu nejmenší možnou cenu jakou šlo dát vzhledem k nákladům na tuto akci, s cílem poskytnout lidem možnost ochutnávky za minimální náklady pro ně.

Zdravý shake

A k tomu poštovné zdarma

Kvetoslava Motlova

Proč stojí na SLEVOMATU dvě porce 49,–-Kč, když na stránkách uvádíte porci za 17 Kč ? Vzorečky jsem dostala, shake je výborný, ale nevím, proč ta cena.

Zdravý shake

Dobrý den paní Motlová, jsme rádi že Vám náš Zdravý Shake chutná.
Na našich stránkách je toto: 50 PORCÍ / 500g za 849 Kč = 1 PORCE JEN za 17 Kč. To znamená že nejvýhodnější je toto balení 500g, protože pak jedna porce vychází na 17 Kč. Je to dáno výrobní cenou a náklady s ní spojené. Čím větší balení, tím vychází cena levněji.

Hana Kohoutová

Dobrý den,dnes jsem obdržela vzorečky a hned jeden ochutnala.Je opravdu velmi chutný a lahodný.Škoda jen,že za tu dobu ,něž jsem vzorky obdržela je již velké balení vyprodáno.

Zdravý shake

Jsme rádi, že Vám náš shake chutná. Velké balení je opět v nabídce :o)

Zdravý shake

Velké balení je opět v nabídce :o)

Eliška

Dobrý den,již jsem se zde ptala,proč Mk dorazily jen dva kusy místo osmi,po třech dnech,čp jsem psala zde i následné na email mi dorazily další dvě obálky po dvou kusech,dva kusy mi stále chybí.. To to musí člověk urgovat,aby dostal zboží, za které si zaplatil??

Zdravý shake

Paní Dvořáková, omlouváme se za vzniklý omyl. Dohledali jsme v záznamech, že děvčata v distribuci to celé popletli. Dostala jste o dvě porce méně. Posíláme Vám proto dnes 1×2 porce + 2 porce k tomu zdarma jako revanž za náš omyl.
Děkujeme za pochopení.

Romana Zikova

K čemu jsou proboha lidskému organismu dobré imunoglobuliny od jiného živočišného druhu? Pokud nežijete s tou krávou v tom samém kravíně, tak k ničemu.

Zdravý shake

Imunoglobuliny jsou důležité např. pro posílení imunitního systému. Můžeme konzumovat imunoglobuliny které jsou nám nejvíc podobné, nebo imunoglobuliny, které jsou vyrobené v laboratoři.
Imunitní systém dnes potřebuje posílit téměř každý člověk.
Od jiného živočišného druhu konzumujeme více věcí. Např. k tomu, abychom konzumovali vápník z tvarohu, sýrů, mléka apod. taky nepotřebujeme žít s tou krávou v tom samém kravíně :o).

Klára Velehradská

Dobrý den,jaké má vyživové hodnoty :cukry,tuky,bíl­koviny,vlákni­nu.......atd.De­kuji Klára

Zdravý shake

www.zdravyshake.cz – zde najdete tyto potřebné informace v tabulce Nutriční hodnoty. Přejeme hezký den!

Eliška

Dobrý den, objednala jsem si čtyři balení po dvou kusech, dnes mi přišla obálka pouze se dvěma kusy. Bude mi to chodit po dvou nebo se někde stala chyba?

Děkuji za odpověď.

Zdravý shake

Paní Eliško, napište nám prosím na info@weloveyou vaše jméno a adresu abychom mohli vaší zásilku dohledat. Děkujeme :o)

L

Dobry den,nemate prosim variantu bez jodu?Mam na nej silnou alergii.Dekuji za odpoved

Zdravý shake

Dobrý den, variantu bez jódu zatím nemáme :o(

Jana

Dobrý den, kolik g proteinu, popř z jakého zdroje porce obsahuje?
Děkuji za odpověd

Zdravý shake

Dobrý den, porce obsahuje 1,90 g syrovátkového proteinu. Zdravý Shake není proteinový nápoj. Zdravý Shake s vyšším obsahem proteinu pro sportovce připravujeme a bude již brzo v nabídce.

Připravujeme také nabídku doplňků ke Zdravému Shaku jako např. konopná semínka, konopný protein, semínka z ostropestřece se kterými je Zdravý Shake výborný. To bude umožňovat si Zdravý Shake obohatit dle vlastní chuti a potřeby.

Terka

Doopravdy obsahuje kolostrum – mlezivo? Proč?

Zdravý shake

Ano, obsahuje. Colostrum – mlezivo je zdrojem přírodních imunoglobulínů, růstových faktorů, důležitých aminokyselin, vitamínů, minerálů. Účinky těchto jednotlivých složek jsou velmi příznivé pro lidský organizmus. Například imunoglobuliny posilují imunitní systém.

Katka

Dobrý den, je vhodný v těhotenství?

Zdravý shake

Zdravý Shake je zdrojem důležitých látek a živin. Pomáhá doplňovat organizmus i při větší spotřebě živin. V těhotenství užívání Zdravého Shaku by mohlo být prospěšné jak ohledně výživy, tak ohledně imunity. Zkuste se poradit se svým lékařem, který Vás zná a má v péči, zda je toto složení pro Vás vhodné.

Sofie Vana

Prosím je tento shake bez lepku? Obsahuje maltrodextrin, tak proto ten dotaz. Sofie

Zdravý shake

Lidé s citlivostí na lepek Zdravý Shake mohou. Pravidelné užívání 1× denně pomáhá harmonizovat organizmus, podporuje i harmonizaci střev.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru