Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Kurz pro milovníky vín či kávy včetně degustace a certifikátu
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Staňte se ochutnavačem kávy stejně jako Thomas Trasy a uvidíte, jak začne tygr uvnitř vás spokojeně příst.
Zamiřte na kurz do Vinárny Mlsoun. Vzdělávací a ochutnávací odpoledne je zde připraveno jak pro milovníky kávy, tak pro ty, kteří holdují vínu.
Sommeliérský vinařský kurz se koná 23. 1. a 21. 2. 2016. od 13 do 18 h.
Naučte se, jak správně rozeznávat vína, jak je hodnotit i správně je vybírat a nakupovat. Při příští návštěvě své oblíbené vinotéky pak budete působit jako profesionál a zajisté dostanete to nejkvalitnější. Získáte také znalosti o vinařských zákonodárstvích jednotlivých zemí, základy technologie vína i základní sommelierské dovednosti. Nejpříjemnější částí pak bude degustace, při které poznáte snoubení vín s jídlem. Připraveny budou sýrové mísy, pečivo i karafa vody. |
Kurz Domácí barista a degustátor kávy se koná 24. 1. a 20. 2. 2016 od 13 do 18 hodin.
Zažijte už příští návštěvu kavárny z pohledu odborníka, který ví, co od kávy čeká. Na kurzu se dozvíte nejdůležitější informace o původu a historii kávy, procesu pěstování, sklizně a pražení, jednotlivých druzích a odrůdách. Osvojíte si kávové názvosloví a poznáte i nejčastější mýty o kávě. Prakticky i teoreticky ovládnete všechny dostupné způsoby přípravy kávy od espressa přes french press, moka, vacuum pot, aero press až k džezvě. Naučíte se i správně našlehat mléko, aby mělo tu pravou konzistenci. Aby se vám teorie a praxe krásně spojila v jedno, na závěr několik káv také ochutnáte. Degustovat se budou odrůdové kávy i exkluzivní gurmánské kávy, jako je Jamaica Blue Mountain či Cibetková káva. |
Kurzy probíhají ve skupince po maximálně 20 účastnících a po jejich absolvování dostane každý svůj certifikát.