Nabídku 6 láhví osobitých vín z vinařství Milan Kosík mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

6 lahví vína z rodinného vinařství Milan Kosík

4,1 / 5 Sklípek pana Nerudy Brno  (mapa) 45 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sklípek pana Nerudy

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Ukončeno
849 Kč

V ceně:

  • Balíček 6 vín (6×0,75 l):
  • André klaret, VzH, 2013, sladké
  • Rulandské modré, PS, 2008, suché
  • Veltlínské zelené, VzH, 2011, suché
  • Ryzlink vlašský, PS, 2013, polosuché
  • Sauvignon, VzH, 2013, suché
  • Chardonnay, VzH, 2013, polosladké

Můžete využít do:

31. 8. 2015

Doručení:

Česká pošta
180 Kč (10 dní)

Osobní odběr na provozovně - na pobočkách Uloženky platba při převzetí
70 Kč (10 dní)

Osobní odběr na provozovně - v Brně ve vinotéce Sklípek pana Nerudy
Zdarma (3 dny)

Omezení:

Prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán. Při převzetí zboží můžete být vyzváni k prokázání plnoletosti. Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k předání zboží.

Jak objednat zboží:

  • Objednávky na www.uplatnenivoucheru.cz
  • 1. Vyplňte kód voucheru a dále postupujte dle instrukcí formuláře.
  • 2. Vyčkejte na potvrzující e‑mail.
  • Osobní odběr zdarma - v Brně ve Vinotéce Sklípek pana Nerudy – nutná telefonická objednávka 3 pracovní dny předem na čísle 732 819 741.
  • Dodání službou Česká pošta – poštovné 180 Kč zaplatíte předem na účet 35–476200227/0100 (do poznámky je nutné vložit kód voucheru). 
  • Na jedno poštovné lze objednat 1 sadu.
  • Doba dodání do 5–7 dní od objednání.
  • Adresa pro případ vrácení zboží v zákonné lhůtě: Nerudova 6, 602 00 Brno.
Více informací jak objednat zboží

Kde uplatnit:

Sklípek pana Nerudy

Nerudova 6, Brno

Ve státní svátky se otevírací doba může lišit. 

pondělí 15:30–21:00
úterý 15:30–21:00
středa 15:30–21:00
čtvrtek 15:30–21:00
pátek 15:30–21:00
sobota Zavřeno
neděle Zavřeno

„Hledáš-li pravdu, nedívej se dál než k svému srdci,“ radil John Lennon. Zkuste pravdu najít ještě blíž, ve sklence vynikajícího vína z rodinného Vinařství Milan Kosík.

V kolekci 6 pečlivě vybraných láhví najdete pozdní sběry i výběr z hroznů. 

Potěší vás: 

  • André klaret, VzH, 2013, sladké
  • Rulandské modré, PS, 2008, suché
  • Veltlínské zelené, VzH, 2011, suché
  • Ryzlink vlašský, PS, 2013, polosuché
  • Sauvignon, VzH, 2013, suché
  • Chardonnay, VzH, 2013, polosladké

André klaret, VzH, 2013, sladké

  • kabinetní víno
  • Trať: Bergrus
  • Charakteristika vína: Barva vína je tmavě granátová, vůně s jemnými tóny borůvek a povidel. Po ročním zrání v sudech je chuť vyvážená, plná, harmonická s hebkou chutí zralé třísloviny.
  • Kombinace s jídly: Hlavně tmavá masa a tvrdé sýry, uzená a grilovaná masa.
  • Teplota podávání: 16 °C
  • Skladování: Teplota 7–13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu na 5 a více let.
  • Rozbor vína: cukr: 40 gr/l
    obsah kyselin: 7,10 g/l
    alkohol: 10,00 obj%
    bezcukerný extrakt: 26,00 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l

Rulandské modré, PS, 2008, suché

  • Kategorie: pozdní sběr
  • Trať: U Boží muky
  • Charakteristika vína: Víno má bleděrubínovou až cihlově červenou barvu, chuť je plná s vyváženým obsahem kyselin. Ve vůni a chuti můžeme hledat ostružiny, maliny a jahody.
  • Kombinace s jídly: Červená vína Pinot noir se podávají v širokých „břichatých“ pohárech, které se plní jen do pětiny až čtvrtiny celkového objemu, aby se široká hladina vína mohla dobře provzdušnit. Lze je podávat bez pokrmů, k tichému obdivu jejich vůní a skladby a k meditování s přáteli. Při stolování se předkládají k pečeným masům, jemným úpravám zvěřiny i jiných tmavých mas, drůbeži, pokrmům z hub a k mnoha druhům sýrů.
  • Teplota podávání: 16–18 °C
  • Skladování: Teplota 7–13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu na 3 a více let.
  • Rozbor vína: cukr: 2,50 g/l
    obsah kyselin: 6,35 g/l
    alkohol: 11,50 obj%
    bezcukerný extrakt: 25,70 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l

Veltlínské zelené, VzH, 2011, suché

  • výběr z hroznů
  • Trať: U Spálené hospody
  • Charakteristika vína: Voní svěžestí, pepřnatostí, s lehkým nádechem po lipovém květu. Má zelenožlutou barvu. Vchuti jsou patrné ovocné tóny, tělo je vyvážené, svěží s vyšším obsahem příjemných kyselin.
  • Kombinace s jídly: Jedná se o vína vhodná k dennímu stolování, lze kombinovat se širší škálou pokrmů. Mladá vína jsou vhodná ke studeným masům, vyzrálá k hovězímu a k neutrálním omáčkám.
  • Teplota podávání: 10–13 °C
  • Skladování: Teplota 7–13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu po dobu tří let.
  • Rozbor vína: cukr: 1,10 g/l
    obsah kyselin: 5,50 g/l
    alkohol: 13,00 obj%
    bezcukerný extrakt: 18,50 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l

Ryzlink vlašský, PS, 2013, polosuché

  • Kategorie: kabinetní víno
  • Trať: U Spálené hospody
  • Charakteristika vína: Světle žlutozelená barva; vůně delikátní, květinové kořenitá. Má příjemnou, peprně kořenitou a plnou chuť, s výraznější kyselostí.
  • Kombinace s jídly: Podává se k lehčím úpravám drůbeže. Pozdní sběry se hodí k pstruhům i jiným rybám v různých úpravách.
  • Teplota podávání: 11–13 °C
  • Skladování: Teplota 7–13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu na 5 a více let.
  • Rozbor vína: cukr: 7,2 gr/l
    obsah kyselin: 7,50 g/l
    alkohol: 11,50 obj%
    bezcukerný extrakt: 19,00 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l

Sauvignon, VzH, 2013, suché

  • Kategorie: jakostní
  • Trať: U Spálené hospody
  • Charakteristika vína: Světle zelenožlutá barva, výrazná brosková až kopřivová vůně. Chuť kořenitě plná a výrazně ovlivněná vůní. Kyseliny jsou příjemné, harmonické.
  • Kombinace s jídly: Podává se jako aperitiv nebo ke studeným pokrmům. Hodí se i ke chřestu a kozím sýrům, vařené šunce, k rybám s výraznější úpravou či k rybám uzeným. Je vhodné také ke kořenitým jídlům, těstovinám s gorgonzolou nebo rybí omáčkou.
  • Teplota podávání: 11–13 °C
  • Skladování: Teplota 7–13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu na 3 a více let.
  • Rozbor vína: cukr: 2,40 g/l
    obsah kyselin: 5,00 g/l
    alkohol: 12,00 obj%
    bezcukerný extrakt: 20 ,00 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l

Chardonnay, VzH, 2013, polosladké

  • Kategorie: pozdní sběr
  • Trať: U Spálené hospody
  • Charakteristika vína: Barva světle zelenožlutá, vůně intenzivní plná, harmonická. Chuť plná, dlouho doznívající, jemně kořenitá, s elegantní kyselinkou. Vhodné k archivaci.
  • Kombinace s jídly: Víno se hodí pro slavnostní příležitosti. Dobře doplňuje hustší polévky, pokrmy s bílým masem a smetanové omáčky. Dále je vhodné k paštikám a k plodům moře.
  • Teplota podávání: 11–13 °C
  • Skladování: Teplota 7–13 °C, v temnu bez přístupu světla. Láhev by měla být uložena tak, aby byla zátka zalita vínem. Víno lze vypít hned nebo jej lze uložit do archivu na 5 a více let.
  • Rozbor vína: cukr: 17 gr/l
    obsah kyselin: 6,00 g/l
    alkohol: 12,50 obj%
    bezcukerný extrakt: 19,80 g/l
  • Obsah lahvovaného vína: 0,75 l

Vinařství Milan Kosík

Objevte poklady z rodinného Vinařství Milan Kosík, které vychází z dlouholeté vinařské tradice. Zakládají si zde na šetrném přístupu k přírodě a maximálním omezení chemických prostředků. Výroba vína je založena na moderní technologii.

Hrozny se sbírají na vlastních vinicích o celkové rozloze 9 ha v katastrálním území známé vinařské obce Perná.

Prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán. Při osobním převzetí zboží můžete být vyzváni k prokázání plnoletosti. Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k předání zaslaného zboží.

Jak objednat zboží

  • Objednávky na www.uplatnenivoucheru.cz
  • 1. Vyplňte kód voucheru a dále postupujte dle instrukcí formuláře.
  • 2. Vyčkejte na potvrzující e‑mail.
  • Osobní odběr zdarma - v Brně ve Vinotéce Sklípek pana Nerudy – nutná telefonická objednávka 3 pracovní dny předem na čísle 732 819 741.
  • Dodání službou Česká pošta – poštovné 180 Kč zaplatíte předem na účet 35–476200227/0100 (do poznámky je nutné vložit kód voucheru). 
  • Na jedno poštovné lze objednat 1 sadu.
  • Doba dodání do 5–7 dní od objednání.
  • Adresa pro případ vrácení zboží v zákonné lhůtě: Nerudova 6, 602 00 Brno.
Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru