Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čtyřdenní dovolená v Nízkých Tatrách pro dva či celou rodinu

4,4 / 5 Patty Ski Donovaly Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 87 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Patty Ski Donovaly

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0
Binterova
2 osoby • 4 dny (3 noci)
4 osoby • 4 dny (3 noci)

Užijte si 4 dny božského klidu v malebných slovenských horách. Zajeďte si do FAMILY apartments v Donovalech, kde vás čeká ubytování na 3 noci až pro 2 nebo 4 osoby.

Ubytování uprostřed tatranské přírody

Apartmánové domy vám poskytnou dostatečné pohodlí a skvělé zázemí pro váš regenerační pobyt v přírodě. Nacházejí se na okraji lesa v tichém prostředí, avšak v těsné blízkosti všech atrakcí. V létě tak můžete vyrazit na procházky, na pohádkovou výpravu nebo si zvednout hladinu adrenalinu. 

Pobyt je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro partu dospělých, kteří se rádi baví a chodí do přírody. 

V případě, že vyrazíte ve dvou, ubytujeme vás ve studiu s obývací místností s kuchyňským koutem (lednice, mikrovlnka, elektrický vařič, elektrická konvice, komplet nádobí) a koupelnou se sprchou. 

Plánujete-li ale dovolenou rovnou ve 4 lidech, ubytujeme vás v apartmánu typu Komfort. Je to obývací místnost s kuchyňským koutem (lednice, mikrovlnka, elektrický vařič, elektrická konvice, komplet nádobí), která je zařízena rohovou rozkládací sedací soupravou a rozkládacím křeslem. V ložnici je manželská postel, koupelna taky se sprchou. 

Samozřejmostí je také bezplatné připojení k Wi‑Fi. Jak apartmány Komfort, tak i studia, která jsou na patře, mají i vlastní balkon.

Výlety pro malé i velké

Vraťte se na chvilku do dětských let a vydejte se do zábavného pohádkového areálu HABAKUKY, který byl vytvořen na motivy slovenských pohádek Pavola Dobšinského. (v blízkosti)

Na odpočinkový výlet si vyjeďte na termální koupaliště do GINO Paradise Bešeňová (36 km).

VLKOLÍNEC (24km)
Památková rezervace
lidové architektury, zapsaná do Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO (1993). Obec je součástí Národního parku Velká Fatra, pod vrchem Sidorovo.Vzácnými stavbami je srubová zvonice z roku 1770, srubová studna z roku 1860 azděný kostel Panny Marie z roku 1875. V obci je muzeální objekt - Rolnický dům sexpozicí původního bydlení.

Sportovci ocení spoustu cykloturistických tras, výjezd lanovkou na Novú Hoľu nebo možnost zařádit si ve FUN aréně s bobovou dráhou, lanovým parkem a dalšími atrakcemi. 

  • Turistika, Cykloturistika
  • Bobová dráha
  • Lanovka TELEMIX Nová Hoľa
  • Lanové centrum, Lezecká stěna
  • Bike Park Donovaly
  • Bungee trampolíny
  • Paragliding

BONUS

Ke každému kupónu hosté získají při příjezdu „zimní voucher“ v hodnotě 20 €, který si mohou uplatnit v lyžařské škole PATTY SKI v hlavní zimní sezóně (6. 1.–15. 3. 2016) a to na lyžařskou školu, školku, půjčovnu nebo servis.

Nahoru