Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Registrace na závod Uhelný muž – 20. 6. 2015

Uhelný muž Chlumec  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Uhelný muž

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Pro koho je závod určen

Jedná se o outdoorový závod, který je určen pro všechny lidi od 18 do 60 let, kteří se nejen rádi baví, ale i rádi zkouší nové a netradiční disciplíny.

Závod se vyznačuje vysokou dynamikou a je vhodný pro profesionální a amatérské závodníky. Mezi závodníky najdeš bojovníky, co ve volném čase mlátí do protivníka v ringu ale i ty, co mlátí každý den jen do klávesnice. Najdeš tam lidi co běhají každý týden 20 km, ale i ty co se rozeběhnou jen na bus do práce. Závodí vyloženě pánské týmy, smíšené týmy, ale i vyloženě ženské týmy, které mají zvýhodnění v silových disciplínách a za odvahu obdrží lahev šampaňského na zapití svého umístění.

Jak závod probíhá

Závodí se v 5členném týmu, kde si během dne projdete minimálně 12 disciplín. Na poslední závod si tým vybere jednoho svého člena, který je bude reprezentovat v nejnáročnějším závodu toho dne a tím je boj o Uhelného muže.

Místo konání

Děj je umístěn do prostředí zatopeného uhelného dolu ve Varvažově a disciplíny jsou laděny tak, aby byly analogií k náročnosti práce dělníka pracujícího v uhelném dole, proto i název Uhelný muž.

Organizace

Týmy se proti sobě vybírají tak, aby byly vzájemně vyvážené a měly mezi sebou vyrovnané šance.   To umožňuje, aby si závod maximálně užil jak profesionál tak i tým, který si to přijel jenom zkusit a především se pobavit.

Pro diváky

Velkou předností tohoto závodu je, že se praktický celý odehrává na pláži Varvažovského rybníka o ploše 36 arů. Závod je tak velmi atraktivní pro diváky a závodnici se doslova ocitají v adrenalinem vřícím kotli, který vtáhne do boje snad i naprostého flegmatika. 

Program po závodě

Možnost stanového campu -  kdo přijede z dálky, může přijet už v pátek, postavit si na akci stan, který tam může stát až do neděle. Závodníci tak mohou prozkoumat okolí jako Tisé skály, Sněžník, nebo Česko Saské Švýcarsko, které není daleko. Akce je oficiálně schválena a povolena místní obcí.

Seznam disciplín

Nahoru