Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

„Vánoční“ bláznivá komedie Když se zhasne

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Divadlo Komorní Svět

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Režie: Marian ŠKORVAGA
Hrají
: Imelda – Anna RADKOVÁ,  Nina – Andrea JEŘÁBKOVÁ,  Artur – Pavel RŮŽIČKA,  Trevor – Jan POKORNÝ

Délka představení

100 minut

Anotace

Trevor a Nina jsou manželský pár z vyšší newyorské společnosti. On je prominentní gynekolog, ona majitelka a šéfkuchařka vyhlášené italské restaurace. Jejich manželství však nelze pokládat za ideální – vlastně je to hotové peklo na zemi, se kterým nelze jen tak skoncovat. Může za to předmanželská smlouva, jenž je drsnější než pravidla amerického fotbalu: ten z manželů, který podá návrh na rozvod, přijde o veškerý majetek, který tak automaticky připadne tomu druhému.

Jsou Vánoce a Trevor s Ninou pořádají svůj tradiční vánoční večírek. Jedinými pozvanými hosty jsou Imelda a Artur – poněkud výstřední manželé a jejich jediní skuteční kamarádi. Imelda je věštkyně s vlastním televizním pořadem a Artur učí historii a dějiny USA na vysoké škole.

Na první pohled by se tak mohlo zdát, že půjde o dost nudnou párty, jenže to by ona předmanželská smlouva nesměla obsahovat maličký dodatek: ten z manželů, který prokáže tomu druhému nevěru, může požádat o rozvod a všechen majetek mu při tom zůstane. Vánoční večírek se tak promění v rozvodové bitevní pole, kde se bojuje zbraněmi nejtěžšího kalibru, a kde vítěz může být jen jeden…

Vstupenky k dispozici

Jednotné vstupné

Více na: www.divadloks.cz

Nahoru