Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1949 Kč za kurzy vaření s Filipem a Ondrou alias Kluky v akci. Báječný dárek plný inspirace a zážitků pro všechny milovníky gastronomie.

4,5 / 5 Chateau St. Havel, Bacon and Bacon Praha  (mapa) 73 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Chateau St. Havel, Bacon and Bacon

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Kuchařské umění vám může zachránit život! Třeba když na pustém ostrově ulovíte rybu a perfektně ji místo sebe připravíte místním lidožroutům nebo když ještě před svatbou vystřihnete svíčkovou jak od maminky.

Pořiďte si voucher do Čerstvé školy vaření, kde vás profesionální kuchaři Ondra a Filip ze známé kuchařské show Kluci v akci naučí během tří- až čtyřhodinových kurzů své mistrovské kousky.

Vařit budete v překrásném prostředí luxusního zámku Chateau St. Havel.

V ceně kurzu jsou kvalitní suroviny, z nichž budete lahůdky vytvářet, stejně jako drobné občerstvení včetně dobrého vína pro lepší náladu při vaření.

Vyberte si, zda chcete rodinu a přátele oslňovat spíše českou kuchyní nebo lákavou exotikou. Naučte se profesionálně připravovat lahůdky Amálfského pobřeží či pokrmy jihovýchodní Asie.

Moderně a rychle se naučíte vařit například v těchto kurzech:

  • Česká klasická prvorepubliková kuchyně – sladkovodní ryby
  • Kuchyně světa – v jednoduchosti je krása (základní kuchařské postupy, čerstvé suroviny a filozofie Čerstvé školy vaření)
  • Úprava mořských ryb
  • Česká klasická prvorepubliková kuchyně – omáčky a lahodná masa
  • Pokrmy jihovýchodní Asie – Thai, Singapore, Malajsie
  • Lahůdky Amálfského pobřeží – Itálie

Všechny termíny na duben a květen budou na stránkách vypsány nejpozději do 30. 1. 2012.

Jednotlivé kurzy se pořádají vždy pro maximálně 20 účastníků, aby byl zajištěn individuální přístup ke každému členovi skupiny. Prostor hotelové kuchyně je vždy přizpůsobován speciálně pro potřeby konkrétního kurzu. 

Nahoru