Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

All you can eat mořských plodů a ryb pro dva

4,3 / 5 Maare - chorvatské ryby Praha - Holešovice  (mapa) 110 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Maare – chorvatské ryby

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Profesionální a i příjemná obsluha. vynikající jídlo. vřele doporučuji.

Marcela
Varianty (1)

Jste mezi rybami jako ryba ve vodě? Rádi sklízíte mořské plody? Tady jich mají moře, vydejte se do restaurace Maare.

S voucherem získáte neomezenou konzumaci čerstvých ryb a plodů moře pro dva. Navštivte ráj milovníků ryb a mořských plodů v pražské tržnici, zkuste restauraci Maare.

Pochutnejte si na tom nejlepším, co nabízí jadranská kuchyně! 

Čekají vás vynikající pražmy, rizoto, saláty i seafood speciality jako krevety, kalamáry, zkrátka ryby i plody moře dle vašeho gusta.

Co nabízí all you can eat degustace?

Dle denní nabídky – garantováno 70 % z níže uvedeného:

  • Pomazánka z makrely
  • Bílá rybí pomazánka
  • Losos tartar
  • Tuna tartar
  • Carpaccio z mořského vlka
  • Carpaccio z chobotnice
  • Salát plodů moře
  • Chobotnicový salát
  • Krevetové rizoto
  • Černé sépiové rizoto
  • Slávky na víně
  • Brodet (rybí guláš z ďase, krevet, kalamáru, tresky – dle denní nabídky)
  • Kalamáry frit
  • Grilovaná pražma
  • Grilované krevety
  • Grilované kalamáry

Za jedinečným gastrozážitkem vyrazíte do unikátní restaurace Maare, kde kuchyni pevnou rukou vládne zkušený chorvatský šéfkuchař.

Ryby a plody moře, které servíruje hostům na talíř, jsou výhradně čerstvé a 2× týdně dovážené z Chorvatska hned po výlovu.

Aby bylo jídlo opravdu dokonalé, používají zde k úpravě farmářskou zeleninu a ostatní farmářské produkty přímo z Pražské tržnice, kde restaurace sídlí.

Tip šéfkuchaře:

Zdejší šéfkuchař vám doporučuje středozemní slávky, které zde podávají krátce dušené na česneku, petrželce, olivovém oleji, bílém víně, rybím vývaru a trošce rajčat. Podle stovky let staré receptury je pak tento pokrm nejlepší s bílým chlebem, ruce namáčíte do omáčky a jíte slávky. Jedině tak je prý chuťový dojem dokonalý.

Mnohem více si můžete přečíst v článku E15.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru