Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

99 Kč za P-shine manikúru a hřejivou masáž rukou. Přírodní úprava a zpevnění vašich nehtů. Sleva 70 %.

4,1 / 5 Studio Mignone České Budějovice  (mapa) 562 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Studio Mignone

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Byla sem naprosto spokojená.

Nikitak5
Varianty (1)

Píšete, řídíte, perete, vaříte? Občas lomíte rukama, že vám nikdo není k ruce, a občas byste si to klidně s někým ručně vyříkala? Zkrátka máte plné ruce práce?

Dopřejte těm svým unaveným rukám trochu klidu a péče ve Studiu Mignone, kde si skvěle odpočinou a zkrásní při výživné japonské manikúře P-shine a hřejivé masáži.

P-shine je čistě přírodní technika úpravy nehtů, tedy ošetření speciální pastou, která je leští a vyživuje zároveň. Pasta obsahuje včelí vosk, mateří kašičku, jemné parafíny, vitamíny A, E, H, provitamin B5 a další. Svůj původ má v Japonsku, ale velkou oblibu si získala i v Evropě a Americe.

Vypadá stejně efektně jako klasický lak, ale je to čistě přírodní úprava, která podporuje prokrvení a růst nehtů, dodává jim vitaminy, zpevňuje je a chrání před nepříznivými vlivy.

P-shine je vhodná pro lámavé i nerostoucí nehty se sklonem k třepení. Je to velmi efektní, ale jednoduchá úprava – tedy jako stvořená pro ženy, které dávají přednost přirozené kráse.

Součástí procedury je i úprava a zastřižení nehtů a hřejivá masáž rukou v délce 10–15 minut. P-shine je vhodné zhruba po třech týdnech opakovat, na jednu osobu můžete proto využít více voucherů.

Manikérské a pedikérské Studio Mignone je zaměřené zejména na péči o ruce a nohy, ale také péči o celkové zdraví člověka. Najdete ho v nových prostorách v centru Českých Budějovic. Parkování přímo u studia sice není možné, ale pěšky vám to od auta nebo autobusu nebude trvat déle než pět minut. 


Nahoru