Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tandemový let na motorové padákové tříkolce

4,6 / 5 EMS-PARA Vlašim  (mapa) 63 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku EMS-PARA

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

Když se člověk poprvé objevil ve vzduchu, řekli si ptáci „no to je dost, že jdete“. Teď už si ale zvykli nejen na balóny, vrtulníky či letadla, ale také na létající tříkolky.

Vydejte se do oblak s dvoumístnou motorovou padákovou tříkolkou ve Škole paraglidingu Ems-para na letišti ve Vlašimi! Na výběr je let v délce 15 nebo 30 minut.

Nekonečná svoboda

S motorem se dá startovat takřka na jakékoli rovné louce, není tak potřeba hledat kopec nebo hlídat termické stoupavé proudy. Do vzduchu se vznesete s profesionálním pilotem a instruktorem s mnohaletými zkušenostmi.

Motorový padákový kluzák nevyžaduje díky své konstrukci a způsobu startu žádnou kooperaci od pasažéra; vy se jen pohodlně usadíte a stoprocentně vychutnáte let nad krajinou se vším všudy. Díky této jednoduchosti je létání vhodné pro všechny od 15 do 100 let!

Kdy se létá? Pokud to dovolí počasí, neprší a nefouká vítr, létá se každý den, zakoupené vouchery platí od 1. března do konce července. Na sebe si v každém případě vezměte teplejší oblečení asi jako na motorku.

Nahoru