Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1099 Kč za luxusní 4chodové menu pro DVA v restauraci Na Hradbách. Telecí svíčková, jehněčí kotletky flambované před hosty i další skvosty zážitkové gastronomie. Sleva 41 %.

4,7 / 5 Restaurace Na Hradbách Ostrava  (mapa) 58 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurace Na Hradbách

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

výborné a perfektní obsluha

Pavel
Varianty (1)

V pravěku dělali muži na ženy dojem tím, že zkrotili jelena i medvěda, které pak opékali nad ohněm. Dnes muži oslňují tím, že poručí i ohni a jeho pomocí dovedou připravit nevídaně lahodné maso – flambováním.

Vyhlášená ostravská Restaurant Na Hradbách je místem, které nemůže při svém putování minout žádný požitkář. Jedinečnou příležitost ochutnat skvosty zdejší vyhlášené kuchyně a užít si flambování přímo před vašima očima máte i vy. S voucherem získáte bohaté 4chodové menu pro DVA se slevou 41 %.

Luxusní 4chodové menu pro DVA obsahuje:

  • 2× 125 g Tuňákový tartar s křepelčím vajíčkem s marinovaným zázvorem, lososovým kaviárem a sójovou omáčkou Kikkoman,
  • 2× 250 ml Pórkovo-hruškový krém se sýrem blue cheese
  • 2× 250 g Flambovaná variace: Telecí svíčková s jehněčími kotletkami a hříbkové rizoto (servírováno s výraznou omáčkou)
  • 2× 125 g Vanilková panna cotta s tropickým ovocem a mátovou zmrzlinou

Původní hodnota menu pro DVA k nahlédnutí [file id=„454“ text=„zde“ rel=""].

Ve světě už dávno ke gastronomii patří zážitky. Právě restaurace Na Hradbách dokazuje, že vysoká gastronomie se u nás neodehrává jen v Praze. Hosté tak mají jedinečnou možnost být svědky toho, jak šéfkuchař flambuje jehněčí kotletky a telecí svíčkovou, než je naservíruje na talíře. Maso díky flambování získá delikátní chuť a aroma, přičemž alkohol i přebytečný tuk shoří.

Restaurant se zaměřuje na mezinárodní kuchyni, především na francouzskou gastronomii. V roce 2008 se podle hodnocení časopisu Instinkt dokonce stala 5. nejlepší restaurací roku 2008 v celé České republice. Ochutnat zde můžete terinu z tučných kachních jater foie grais s hruškovým rozvarem a sklenkou tokajského vína, rizoto z rýže Arborio s liškami ovoněné lanýžovým olejem a hoblinami z parmazánu či grilovaný hřbet z jelena s blanšírovanými kaštany a další speciality z jídelního lístku.  

K luxusnímu menu si na doporučení sommeliéra můžete dopřát kvalitní víno. V restauraci mají širokou nabídku vín z celé Evropy. Zakoupit si zde můžete i prvotřídní koňaky, kávu a kubánské doutníky. Na nápoje ani doutníky se však voucher nevztahuje. 

Pokud vás večer plný chutí zaujme natolik, že se budete chtít některé pokrmy naučit, můžete absolvovat soukromý gastrokurz pod vedením předních českých šéfkuchařů, a to jak v restauraci, tak i u vás doma. Informace v restauraci.


Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru