Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Ukázkové kurzy vaření včetně konzumace menu
Nenechte si ujít nové nabídky podniku HOME ART Praha – Metropole Zličín
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku HOME ART Praha – Metropole Zličín
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Co je nejlepší na kurzech vaření? Že se nejen něco naučíte, ale navíc si i skvěle pochutnáte!
Vydejte se na ukázkové kurzy vaření s Honzou Řepou, které se konají v designovém studiu Home Art Praha.
Během cca 3 hodin vás čeká nejen ukázka vaření od špičkového šéfkuchaře, ale také konzumace výsledného 3chodového menu.
28. 2. 2014 jsou na programu tyto kurzy:
- 10:30 hod. Steaky – Zásady pečení steakových zrajících mas vcelku
- 14:30 hod. Steaky – Tajemné kouzlo zdravého pštrosího masa
- 18:30 hod. Itálie 3
1. 3. 2014 vybírejte z těchto kurzů:
- 10:30 hod. Thajsko 2
- 14:30 hod. Francie 2
- 18:30 hod. Picanha (steakový zážitek)
Nahlédněte pod pokličku profesionálnímu kuchaři
Honza Řepa pracovat u přední cateringové společnosti, vařil pro královský norský pár, reprezentoval českou gastronomii na výstavě EXPO2000 a svými lahůdkami okouzloval také v restauraci v Obecním domě nebo v luxusním hotelu Andel's.
Specifikace jednotlivých kurzů
Steaky - Zásady pečení steakových zrajících mas vcelku
Co na kurzu uvidíte?
- Jak pracovat s krůtími játry
- Použití calvadosu v kuchyni
- Přípravu chlebového těsta
- Tipy a triky při pečení domácího chleba
- Techniky a zásady správného krájení
- Zásady pomalého pečení mas (klíč k dosažení vždy šťavnatého steaku)
- Vysoký zrající hovězí roštěnec a jeho uplatnění v kuchyni
- Zásady marinování mas
- Práci s bylinkami v kuchyni
- Slavnou salsu verde
- Cheesecake – jak na to snadno a rychle
Co ochutnáte?
- Krůtí jatýrka zalitá v sádle s calvadosem a podávaná s domácím chlebem
- Uruguayský zrající hovězí roštěnec podávaný se salsa verde
- Cheseecake s mátovo-malinovou omáčkou
Steaky - Tajemné kouzlo zdravého pštrosího masa
Co na kurzu uvidíte:
- Jak pracovat s telecím masem
- Jak pracovat se sušenými hříbky (výhody sušených hub oproti čerstvým)
- Jak si vyrobit zapékací paštičku
- Techniky a zásady správného krájení
- Zásady pomalého pečení mas (klíč k dosažení vždy šťavnatého steaku)
- Jak pracovat s pštrosím masem
- Salátek z červené čočky
- Co jsou to batáty?
- Domácí hranolky snadno a rychle
- Jak správně pracovat s čokoládou
- Příprava náplní do pralinek
- Zdobení našich domácích pralinek
Co ochutnáte?
- Telecí hříbkové ragú v zapečené paštičce z listového těsta
- Pštrosí steak s teplým salátkem z červené čočky s batátovými hranolky
- Domácí čokoládové pralinky z belgické čokolády
Itálie 3
Co na kurzu uvidíte:
- Jak pracovat s dýni
- Jak si připravit těsto na domácí gnocchi
- Jak pracovat se sýrem pecorino
- Příprava lasagní s pomoci strojku na těstoviny
- Bolognese Sauce – diamant mezi masovými omáčkami
- Vrstvení lasagnových pater
- Techniky a zásady správného krájení
- Přípravu bazalkovo-tomatové omáčky
- Co je to granita?
- Možnosti granity
- Výrobu citronové mascarpone
Co ochutnáte?
- Dýňové gnocchi se sýrem pecorino romano a rozmarýnem
- Domácí lasagne bolognese s bazalkovo-tomatovou omáčkou
- Ovocná granita s citronovým mascarpane
Thajsko 2
- Rychlá a chutná jídla
- Jak pracovat s krevetami
- Loupání krevet
- Jak vykrájím z citrusů filátka
- Marinování kuřete po thajsku
- Techniky a zásady správného krájení
- Zásady pomalého pečení mas (klíč k dosažení vždy šťavnatého steaku)
- Koriandr – alfa a omega thajské kuchyně
- Arašídovo-kokosovou omáčku
- Přípravu jasmínové rýže s pomocí tlakového hrnce
- Co je to Khao Nom Tom?
- Jak si připravit lepivou rýži
- Banány a jejich využití v kuchyni
- Výhody dušení v banánovém listu
Co ochutnáte?
- Grilované tygří krevety s citrusovým salátkem z pomela a pomeranče
- Marinované kuře s kuřetem a koriandrem a arašídovo-kokosovou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží
- Khao Nom Tom – lepivá rýže s banány dušená v banánovém listu
Francie 2
Co na kurzu uvidíte:
- Jak pracovat s foie gras
- Jak připravit terinku
- Rychlé a křupavé toasty
- Jak zacházet s fíky a jejich marinování
- Jak pracovat s králíkem
- Techniky správného krájení
- Snadné vykostění stehna
- Přípravu demi glace
- Přípravu houbové nádivky
- Přípravu snadné smetanové omáčky
- Jak pracovat s grenaillemi
- Tajemství těsta na francouzské crêpes
- Úžasně jednoduchou čokoládovou náplň
Co ochutnáte?
- Terinka z foie gras podávaná na křupavém toastu s marinovanými fíky
- Pečené stehno Rex du Poitou plněné sezónními houbami, omáčkou a pečenými rozmarýnovými grenaillemi
- Pravá francouzská crêpes s mixem čokolád, praženým kokosem a šlehačkou
Picanha
- Jak správně čistit řapíkatý celer
- Waldorf salát, snadno a rychle
- Co jsou to pekanové ořechy
- Techniky a zásady správného krájení
- Zásady pomalého pečení mas (klíč k dosažení vždy šťavnatého steaku)
- Co je to picanha a jak si ji připravit
- Příprava cibulové marmelády
- Příprava gratinovaných brambor s kokosovým mlékem
- Marinování vlašských ořechů
- Příprava domácí zmrzliny
- Možnosti dalšího uchovávání a volba příchutě
Co ochutnáte?
- Waldorf salát z řapíkatého celeru, jablek s pekanovými ořechy
- Hovězí steak z pomalu pečené květové špičky s cibulovou marmeládou a gratinovanými bramborami s kokosovým mlékem
- Domácí vanilková zmrzlina s marinovanými vlašskými
- Ořechy v medu a javorovém sirupu