Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurzy sushi, indické i moderní české kuchyně

4,4 / 5 RC café Hradec Králové  (mapa) 38 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku RC café

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

výborné

Alena
Varianty (1)

„Co se na kurzu vaření naučíš, při hladu jako když najdeš.“

Objevte kouzlo exotických kuchyní celého světa či odhalte tu českou v moderním pojetí. Libovolný kurz vaření v profesionálním Whirlpool gastronomickém centru v HK vám ukáže, že vaření je vzrušující zážitek a je také skvělý dárek pro všechny gurmety.

Naučit se můžete sushi, francouzskou, indickou kuchyni nebo zdravé vegetariánské pochoutky. Vybírat budete ze všech vypsaných kurzů, každý týden se konají alespoň tři různé.

Čekají na vás například kurzy:

  • Indická kuchyně 
  • Cestou po asii 
  • Speciality nového kontinentu
  • Známé – neznámé Rusko 
  • Francouzská kuchyně jednoduše a zase jinak 
  • Tradiční česká kuchyně v moderním podání
  • Velký vegetariánský kurz
  • Sushi
  • Středomoří a italská kuchyně
  • Vaříme dětem
  • Steaky, omáčky aneb jak ovládat gastronomický klenot hlavních jídel
  • Orgasmus v kuchyni, aneb jak uchvátit muže dobrým jídlem

V ceně kurzu jsou kvalitní suroviny, z nichž budete lahůdky vytvářet, celé menu určené ke konzumaci. Těšte se i na drobné občerstvení. Po dobu kurzu je možné využít hlídání dětí v našem dětském koutku.

Den a čas vybraného kurzu zjistíte při rezervaci.

Učit vařit vás budou mistři ve svém oboru.

Antonín Přibyl působil na Pražském hradě, vařil i na zámku Častolovice a v řadě restaurací, hotelů.

Lukáš Ende získal spoustu medailí na domácích i zahraničních prestižních kulinářských soutěžích a působí jako člen představenstva Asociace kuchařů a cukrářů.

Své zkušenosti vám předá i nestor české gastronomie Václav Šmerda, který je nositelem nejvyššího kuchařského ocenění Kříž svatého Vavřince. Získal rovněž řadu dalších ocenění a vařil pro prezidenty Václava Havla i Václava Klause, španělského krále, dánského prince apod.

Kde se vaří?

Vaří se ve skvěle vybaveném profesionálním studiu Whirlpool, kde probíhalo i natáčení vánočního speciálu pro TV1. Bude vám k dispozici moderní nádobí a náčiní. Kurz se uskuteční už při účasti dvou osob, maximálně je na kurzu 20 lidí.

Takže kdo bude u vás doma specialista na svíčkovou? Tchyně nebo vy?

Nahoru