Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Česká klasika v podání M. D. Rettigové i další kurzy!

4,9 / 5 Kurzy vaření - Šelma v kuchyni Praha - Břevnov  (mapa) 7 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kurzy vaření – Šelma v kuchyni

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)

Potřebujete k životu vaření jako sůl a u plotny jste jako ryba ve vodě? Nebo zatím kolem sporáku pouze nesměle našlapujete?

Rodinná kuchařská firma a kuchařské studio Šelma v kuchyni posílí vaši lásku k jídlu! Věnujte někomu blízkému kurz vaření nebo si tuto kratochvíli užijte sami.

Připraveny jsou tyto 4hodinové kurzy:

  • Česká klasika v podání M. D. Rettigové
  • Cestování po Evropě
  • Speciální steaky a netradiční masa
  • Lehké začátky

Česká klasika v podání M. D. Rettigové

Tento kurz je skutečnou perlou české kuchyně. Naučíte se klasiku staročeské kuchyně a nakouknete do časů 18. a 19. století, kde jsou kořeny české gastronomie.

Naučíte se používat koření, dělat základy, kombinovat suroviny a dochucovat tak, abyste se svým jídlem byli vždy spokojeni. 

  • Nefalšovaná domácí kulajda s čerstvým koprem, vejcem, houbami a smetanou
  • Konfitovaná líčka na červeném víně s jalovcem, čerstvou majoránkou a jemnou bramborovou kaší s pažitkovým máslem a levandulí
  • Šťavnaté vepřové ocásky s nadýchanou bylinkovou nádivkou a cibulovými placičkami a silnou masovou redukcí
  • Kuřecí supreme plněné rozmarýnem, rajčátkem a cuketou, pomalu pečené s palicí česneku a podávané s pečenou červenou řepou

Cestování po Evropě

Poznejte speciality z celé Evropy a uvařte si vždy jednu vybranou podle originálních receptů.

Čekají vás tyto gastronomické velmoci:

  • Francouzská kuchyně
  • Ruská kuchyně
  • Maďarská kuchyně
  • Italská kuchyně
  • Česká kuchyně

Speciální steaky a netradiční masa

Naučíte se zacházet s masem, steaky, kořením a marinádami. Uvidíte, jak se dá s masem pomazlit, jak skutečně chutná a voní.

  • Hanger steak
  • Baby Beff steak
  • Hovězí konfitovaná žebra s červeným vínem (budeme grilovat s kořenovou zeleninou)
  • Supreme kuřecí s kostí (sous-vide)
  • Hovězí tapas

Dále poznáte speciální omáčky ke steakům, vybrané studené dipy a nevšední přílohy.

Lehké začátky

Kurz určený pro začátečníky, kteří se chtějí naučit vařit, nebo pro ty, kteří se chtějí ve vaření zdokonalit. Čeká vás pohodové vaření, kdy se naučíte téměř vše od polévek, předkrmů, hlavních jídel až po dezerty.

  • Kuřecí vývar s domácími nudlemi, masem a máslovou zeleninou
  • Domácí polévkové nudličky
  • Slané šátečky se sýrem, slaninou a špenátem, sypané černým sezamem
  • Rajská hovězí pečeně špikovaná karotkou, ochucená špetkou skořice, citrónu a čerstvého tymiánu
  • Zeleninový základ pro rajskou omáčku
  • Domácí karlovarský knedlík
  • Cuketové bramboráčky se slaninou a bramborami, pečené na sádle
  • Tvarohové knedlíky s meruňkou a hnědým cukrem
  • Jiné úpravy náplní a jejich příprava

Nahoru