Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Rozkošnická čokoládová masáž, peeling a zábal
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kosmetické a masážní studio
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Kosmetické a masážní studio
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Filozoficky smýšlející medvídek Pů složil mnoho pravdivých písní. Tato patří mezi skvosty jeho tvorby: „Láda láda čokoláda, lepší je než marmeláda, láda, té si moje srdce žádá, láda, láda, čokoláda.“
Přestaňte přemýšlet v malém, proč si dopřát jen tu a tam několik kostiček čokolády. Zajděte si na labužnickou čokoládovou masáž, při které vás v Kosmetickém, pedikérském, masérském a relaxačním studiu od hlavy až k patě potřou hřejivě voňavou čokoládovou polevou.
Čokoládovou proceduru si budete užívat celých 90 minut. Kromě relaxační masáže dojde i na peeling zad a nohou drsnými kokosovými zrníčky, obsaženými v čokoládě. V horkém čokoládovém zábalu si také polebedí vaše těžké a unavené nohy.
Zábal probíhá v průběhu masáže a jeho délka je individuální – každá noha si ho užije 15–20 minut, záda 25 minut.
Luxusní procedura působí na všechny vaše smysly a přináší hlubokou a intenzivní relaxaci. Perfektně prohřeje a uvolní zatuhlé svaly, zpomaluje proces stárnutí, detoxikuje, vyhlazuje a dokonale regeneruje pokožku.
Dodá vašemu tělu potřebné vitamíny, minerály a antioxidanty, které se skrze pokožku perfektně vstřebají. Příznivě ovlivňují činnost srdce, pozitivně působí na nervovou soustavu, vnitřní orgány i látkový metabolismus.
Čokoláda podporuje tvorbu hormonů radosti, zejména endorfinů a serotoninu, takže po ní budete jen zářit radostí a spokojeností.
Ze své sametově hebké pokožky navíc ještě mnoho hodin ucítíte svou zamilovanou vůni sladké čokolády.