Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Víkendový pobyt pro 4 osoby v krásném krušnohorském městečku Abertamy

APARTMÁNY ABERTAMY Abertamy  (mapa) 1 prodej

Nenechte si ujít nové nabídky podniku APARTMÁNY ABERTAMY

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

V Abertamech si přijdou na své jak milovníci zimních sportů, tak milovníci sportů letních. V zimě je možnost využít místní sjezdovku, která je vzdálená pouhých 80 m od apartmánů. Sjezdovka je moderně vybavena, ocení to především rodiče, díky pojízdnému pásu, který je vhodný zejména pro malé děti a začátečníky na lyžích či snowboardu. K nástupu do běžeckých tras je to cca 700 m, běžecké trasy jsou perfektně upravovány a návštěvníci zajisté také ocení rychlé občerstvení U lišáka, které se nachází přímo u trati. 
V létě bychom doporučovali nedaleký areál Plešivec, kde naleznete velké množství sportovních aktivit, lanové centrum, a také výbornou restauraci s nádherným výhledem do krušnohorské přírody.

Apartmány se skládají z velkého obývacího pokoje, s jídelním stolem pro 8 lidí, rohové rozkládací pohovky, která poslouží jako lůžko pro dva dospělé lidi. Naproti obývacímu pokoji je kuchyň, která je plně vybavená a připravená tak k okamžitému používání. Vedle obývacího pokoje se nachází dětský pokoj se dvěma palandami , které mohou využít i dospělí lidé. Naproti je situována ložnice s manželskou postelí. V koupelně se nachází velká rohová vana, která je ideální pro malou relaxaci.

Lyžaři zajisté ocení  sušárnu, která je vybavena moderním vysoušečem lyžařských bot.

Apartmány jsou plně a moderně vybavené. Nebude vám nic scházet, proto neváhejte a přijeďte k nám.

Nahoru