Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4× extra panenský olivový olej OLIDAL – 2× 0,75L a 2× 0,5L

Santosportugal - extravirgin oil Brno  (mapa) 3 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Santosportugal – extravirgin oil

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

4× extra panenský olivový olej OLIDAD v hodnotě 890 Kč

Složení balíčku:

  • 2 x olivový olej Olidal Extra virgin O,75L 
  • 2 x olivový olej Olidal DOP extra v 0,5 L

KVALITNÍ EXTRA PANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ

OLIDAL extra panenský olivový olej, je výsledkem pečlivého výběru určitých odrůd oliv, extrahovaným manuálním i mechanickým postupem z plodů Olea europea sativa Hoffg odrůd Galega Vulgar (minimální podíl 60 %), Cordovil de Serpa a/nebo Cobrançosa (nanejvýš 40 %). Plody mají zlatožlutou nebo zelenožlutou barvu, jemnou ovocnou vůni zralých či zelených oliv a jiných plodů. Zvláště jablk nebo fíků. Je to olej s vynikající harmonií s hladkosti čerstvých oliv a ovocné chuti. Tento olej se velmi dobře hodí jak k masu nebo rybám, tak i k salátům oceníte jeho jedinečnou chuť. Olivy pocházející ze zapsaných olivových hájů, které jsou vysázené na terasovitých svazích Alentejo. S výše uvedeným odrůdovým složením se sklízejí v době úplné zralosti a ručně se oddělují od ostatních oliv. Po té jsou roztříděny, omyty, podrceny, rozemlety a dále vylisovány či odstředěny. Práce se provádí na mlýnech umístěných v přírodě, kde dekantovaný olivový olej podléhá přirozenému dozrávání. Po sléze je olej uskladněn ve vhodných skladištích a plněn do lahví. Při získávání olivového oleje je třeba dodržovat všechny správné postupy. Jen takto získaný olivový olej, lze nazvat Extra panenský. Produkce olivového oleje je úzce spjata s oblastí Alentejo. Jedinečné klimatické a půdní podmínky tohoto regionu prospívají olivovníkům a umožňují získat olivy vhodné pro produkci extra panenského olivového oleje. Během let byly vybrány odrůdy pouze takové chuti a vůně, které odpovídají typickým vlastnostem olivových olejů tohoto regionu. Je zaručeno stálé dodržování správných výrobních postupů. Olivový olej (Azeite do Alentejo) má známé chemické a chuťové vlastnosti, jež ho odlišují od ostatních olivových olejů. Složení olivových hájů a ekosystém jsou rozhodující pro získání extra olivového oleje uvedených vlastností.

Zcela naturální produkt, který je licencovaný společností s obavami o životního prostředí a bezpečnost potravin, která zavedla systém HACCP (Certifikace systému zdravotní nezávadnosti)


Nahoru