Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Intenzivní angličtina, němčina nebo ruština

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Premi Consult

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Mluviti stříbro, mlčeti zlato, ale mluviti anglicky, německý a rusky nad zlato! Cítíte občas na dovolené, v pracovních záležitostech či v každodenních starostech problémy jazykové bariéry? Už nemusíte! Ať už jste začátečník nebo pokročilý, ve vzdělávací agentuře Premi Consult vás dostanou do té správné jazykové formy.

Jak již úvodní slova naznačují, bez kvalitní znalosti světového jazyka se v dnešní době neobejdete. Na každém rohu se setkáváte s anglickými či německými názvy, slogany a nápisy, protože vyjadřovat se anglicky je moderní a mnohdy to zní i lépe. No ale co ruština? Ta se opět vrací do popředí. A hlavně, co si budeme povídat, když zavítáte do zemí používajících azbuku, bez její znalosti budete s největší pravděpodobností tápat v obchodech, jídelních lístcích nebo v ukazatelích.

 Ale nezoufejte, v Premi Consult jsou tu pro vás! Již za 1 kupón si pro vás připravili intenzivní jazykový kurz anglického, německého nebo ruského jazyka. Čeká vás 10 hodin výuky (po 45 minutách), kdy se o vás postarají zkušení čeští lektoři nebo i příjemní rodilí mluvčí.

 Atmosféra na kurzech je vždy pohodová a přátelská, takže se na každou lekci budete určitě těšit. Když se budete těšit, bude vás to bavit. A když vás to bude bavit, učení vám půjde o poznání lépe – je to tak jednoduché!

Nezoufejte nad svými znalostmi, nic neodkládejte a pojďte se konečně pořádně naučit jazyky, v Premi Consult v centru Ostravy už se na vás těší!

 

Nahoru