Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Internetový kurz angličtiny – 6měsíční online přístup na web pro výuku

5,0 / 5 Online výuka angličtiny Týnec nad Sázavou  (mapa) 14 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Online výuka angličtiny

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Jako v cizině

Jednotlivé lekce jsou poskládány tak, aby simulovaly prostředí, ve kterém se člověk ocitne po příjezdu do anglicky mluvící země. Posloucháte text a snažíte se rozumět. Po zodpovězení otázek testu se zobrazí nejen poslouchaný text, ale především nejdůležitější slovíčka, fráze a obraty s podrobným vysvětlením jejich použití. Během poslechů si tedy nejen trénujete uši, ale také si přirozeným způsobem rozšiřujete slovní zásobu. Nová slovíčka a fráze se učíte z kontextu a díky českému vysvětlení jejich použití je také posléze umíte správně použít. Mimoděk si tak zdokonalujete také znalost gramatiky.

I já to zvládnu

Pro začátečníky či mírně pokročilé jsou u každé lekce dvě nahrávky. Jedna je v normální rychlosti, kterou mluví rodilí mluvčí. Druhá je v pomalejší verzi. Studenti si tak mohou trénovat výslovnost jednotlivých slovíček a jejich intonaci ve větě. Každý poslech je možné pouštět opakovaně podle potřeby.

Opakování matka moudrosti

Některé fráze či jejich variace se vyskytují i v dalších lekcích, studenti si tak oživují, co už se naučili. Takto nabyté znalosti je pak mnohem těžší zapomenout. Bez úmorného biflování si tak studenti opakují.

V jednoduchosti je krása

Stránky jsou jednoduché a přehledné. Bez reklam a bez matoucích odkazů. Všechno je podrobně vysvětlené a popsané v češtině.

Nekupujete zajíce v pytli

Před tím než se rozhodnete, zda chcete za přístup na stránky platit, máte možnost vyzkoušet si ukázkové lekce všech úrovní. Na úvodní stránce je navíc počítadlo lekcí. (Stránky jsou neustále doplňovány o nové poslechy.) Student tak ví, za jaké množství výukového materiálu platí.

 

Nahoru