Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vyčištění koberce nebo sedací soupravy v hodnotě 1000 Kč

4,7 / 5 ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ A ČALOUNĚNÍ Plzeň  (mapa) 4 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ A ČALOUNĚNÍ

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Účinné strojové čištění koberce o velikosti 45 m2 nebo čalounění jako je například desetimístná sedací soupravy, dále matrace, židle, křesla za použití extrakční metody od profesionální firmy za pouhých 499 Kč. Čištěné předměty je možno kombinovat tak, aby cena zůstala zachována. Vouchery je však možno sčítat. 

Extrakční metoda je metoda čištění mokrou cestou. Tato metoda je využívána u extraktorů, což jsou výkonné stroje, pomocí nichž je metoda dotažena k dokonalosti. Jedná se o metodu, pomocí níž dochází ke vstřikování speciálního čistícího roztoku pod tlakem do vláken koberce nebo čalouněných částí. V těsné blízkosti trysky provádějící vstřikování je za mechanického působení zúžené hubice o šířce 11 cm nebo 25 cm vysáván čistící roztok a dochází k proprání vlákna, jenž je zbavováno od nečistot a parazitů do nerezové nádoby v extraktoru.

Pro domácnost je extrakční čištění koberců a čalouněného nábytku bezesporu nejvhodnější metodou, která nečistotu skutečně odstraní, je mechanicky šetrná ke koberci i čalouněnému nábytku a vše je poměrně rychle suché.


Nahoru