Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

59 Kč za hvězdný příběh Susan Boylové v původní hodnotě 299 Kč

Nakladatelství IFP Publishing Praha  (mapa) 3 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Nakladatelství IFP Publishing

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Když 11. dubna 2009 vstoupila čtyřiceti osmiletá Susan Magdalena Boyelová na jeviště soutěže Britain‘s Got Talent, čekaly na ní jen úšklebky a pobavené pohledy. Bylo to její první vystoupení před porotou, která se ani nesnažila skrývat své pobavení. O dvě minuty později, když Susan dozpívala svou verzi písně Dreams can come true, vystřídal pobavení nepokrytý úžas. A nejen u poroty, ale i u celého hlediště, které vzápětí propuklo v bouřlivé ovace. Byl to absolutní šok. Její andělský hlas uhranul posluchače a nejen na samotné soutěži, ale kdekoliv ve světě, kam ho Susanin věhlas záhy zanesl. Její úžasný příběh je moderní pohádkou o tom, že sny se stanou skutečností.

Kniha vypráví Susanin příběh od skromného života ve West Lothian, který se náhle, po ohromujícím úspěchu v soutěži, změnil v život mezinárodní hvězdy, která láme rekordy v prodejnosti alb a která drží rekord v nejrychleji prodaném debutovém albu. Je to kniha o tom, že když se nevzdáváte, mohou se vám splnit i ty nejtajnější sny.

Obsahuje barevné fotografie jak z archivu samotné Susan Boylové, tak z archivu televizních společností.

Susan Boyelová vzkazuje svým čtenářům: 

„Rada, kterou bych chtěla dát všem, kteří sní svůj sen, je: Nevzdávejte to. Když jsem to mohla dokázat já, můžete to dokázat také.“

 

Autor: Alice Montgomery, originální vydání Penguin Books v roce 2010
Počet stran: 240
ISBN: 978–80873–83–04–9


Nahoru