Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Permanentka na 10 vstupů na Zumbu v Danza Centru v hodnotě 700 Kč

4,3 / 5 Taneční škola Danza Brno Brno  (mapa) 28 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Taneční škola Danza Brno

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Zumba je taneční-fitness hodina plná energie, vynikající hudby a dobré nálady. Kombinuje dynamiku latinsko-americké hudby a latinsko-amerických tanců spolu s aerobními kroky. Využívá tance jako Salsa, Merengue, Cumbia, Reaggaeton, Flamenco, Hip-hop, Cha-cha, Samba, Calypso, Belly Dance a mnoho dalších…

Vychází z principu, že cvičení by mělo být zábavné a jednoduché. Sexy energické, latino rytmy vytvářejí party atmosféru, která vás strhne do víru pohybu. Je to cvičení, které Vám zaručeně zvedne náladu!

Choreografie střídají pomalé a rychlé rytmy na principu intervalového tréninku s cílem spalovat tuky, vyformovat a posilnit celé tělo. Zaměřuje se na svalové partie jako zadek, nohy, ruce, břicho a ten nejdůležitější sval těla, vaše srdce.

Kdo Vás povede?

Energická, nezastavitelná, tancechtivá a dlouhodobá tanečnice. Taková je Vaše instruktorka zumby, Renáta, která se tanci a pohybu věnuje už od malička a vyzkoušela vícero stylů, jako např. Hip-hop, Disco Dance, Street Dance, Latino atd. Samozřejmě se zúčastnila mnohých soutěží a jednou z nejvýznamnějších je i finále na Mistrovství světa v Street Dance Show.

Proč Zumba?

Zumba je skvělá nejen pro vaše tělo, ale hlavně pro vaši mysl. Co tak zapomenout na běžné problémy všedního dne a přijít si vytancovat všechny svoje starosti? Vysoká dávka endorfinů zaručená!

Zábava

Je to typ cvičení, které budete chtít cvičit každý den a budete mít z něho radost. Účastníci cvičení se baví jako na party a ani si neuvědomují, že cvičí.

Jednoduchost

Můžete začít na jakékoliv úrovni. Zumba je určená pro všechny bez ohledu na věk, kondici, taneční či sportovní zkušenosti.

Efektivita

Princip intervalového tréninku maximalizuje výdej kalorií, spalování tuků a formování svalů.

Originalita

Hudba, kroky, pohyby, pocit… vše jiné než jste doposud zažili!

 

Nahoru