Vařte jako francouzský šéfkuchař: kurz s Janem Rimplerem ve škole Kuliner Exkluzivně pro zákazníky Slevomatu

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Ukončeno
1 789 Kč
18 zákazníků

V ceně:

Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner

  • Termín: pátek 24. listopadu od 17:30 do 20:30
  • Náplň kurzu:
    • Příprava 5chodového menu: 
      • Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou na opečené domácí bylinkové bagetce 
      • Kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
      • Silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
      • Kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
      • Crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
    • Tipy a recepty pro domácí vaření
    • Nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
    • Zapůjčení zástěry na vaření
    • Certifikát o absolvování kurzu 

Platí do:

24. 11. 2017

Podmínky uplatnění:

Rezervace není třeba, koupí voucheru jste automaticky zapsáni na konkrétní termín – 24. listopadu od 17:30 do 20:30.

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Kuliner

Bohunická cesta 15, Moravany

„Jedí aby žili, žijí aby jedli.“ Dokážete uhodnout, o kom tohle rčení vypovídá nejlépe? No jasně. O Francouzích!

Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech. 

Kurz se koná v pátek 24. listopadu a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech. 

A jaké dobroty vlastně budete chystat? Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně,  sladkou tečkou zase crème brûlée.

Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření. 

Další informace

Rezervace není třeba, koupí voucheru jste automaticky zapsáni na konkrétní termín – 24. listopadu od 17:30 do 20:30.

Hodnocení podniku

4,7/5 (6 hodnocení)
Kristýna

vyborny kurz spokojenost se vsim a jen doporucujeme priste urcite pujdeme zase na nejaky jiny necemu se priucit

11. 12. 2017
Iva

Příjemné prostředí, profi přístup a výborná organizace kurzu :-)

12. 12. 2017
Petra

Milí vyučující, opravdu odborníci, prostředí, jídlo bylo luxusní.

Většina už byla před chystaná, chápu, že s časových důvodů, ale spíš jsem se tam přišla najíst než něco naučit.
Rychlé vysvětlování, pro pomalejší jedince nevhodné.

12. 12. 2017

Všechna hodnocení