Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vařte jako francouzský šéfkuchař: kurz s Janem Rimplerem ve škole Kuliner

4,8 / 5 Kuliner Moravany  (mapa) 18 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuliner

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

vyborny kurz spokojenost se vsim a jen doporucujeme priste urcite pujdeme zase na nejaky jiny…

Kristýna
Varianty (1)

„Jedí aby žili, žijí aby jedli.“ Dokážete uhodnout, o kom tohle rčení vypovídá nejlépe? No jasně. O Francouzích!

Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech. 

Kurz se koná v pátek 24. listopadu a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech. 

A jaké dobroty vlastně budete chystat? Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně,  sladkou tečkou zase crème brûlée.

Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření. 

Nahoru