Vařte jako francouzský šéfkuchař: kurz s Janem Rimplerem ve škole Kuliner Exkluzivně pro zákazníky Slevomatu

2 zákazníci
do konce
už jen 16 ks

V ceně:

Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner

  • Termín: pátek 24. listopadu od 17:30 do 20:30
  • Náplň kurzu:
    • Příprava 5chodového menu: 
      • Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou na opečené domácí bylinkové bagetce 
      • Kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
      • Silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
      • Kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
      • Crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
    • Tipy a recepty pro domácí vaření
    • Nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
    • Zapůjčení zástěry na vaření
    • Certifikát o absolvování kurzu 

Platnost:

24. 11. 2017 – 20:30

Podmínky uplatnění:

Rezervace není třeba, koupí voucheru jste automaticky zapsáni na konkrétní termín – 24. listopadu od 17:30 do 20:30.

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

„Jedí aby žili, žijí aby jedli.“ Dokážete uhodnout, o kom tohle rčení vypovídá nejlépe? No jasně. O Francouzích!

Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech. 

Kurz se koná v pátek 24. listopadu a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech. 

A jaké dobroty vlastně budete chystat? Jako amuse-bouche připravíte pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou. Naučíte se udělat vynikající kuřecí supreme a krok po kroku se dopracujete k dokonalému drůbežímu vývaru. Hlavním chodem bude kuřecí stehno à la kohout na víně,  sladkou tečkou zase crème brûlée.

Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření. 

Další informace

Rezervace není třeba, koupí voucheru jste automaticky zapsáni na konkrétní termín – 24. listopadu od 17:30 do 20:30.