Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Proutník pod pantoflem

4,3 / 5 Divadlo Na Fidlovačce Praha - Nusle  (mapa) 24 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Divadlo Na Fidlovačce

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0
Lenka
Varianty (1)

Sandra Pogodová, Marek Holý, Martina Randová, Vanda Chaloupková, Václav Svoboda, Petr Rychlý, Daniel Rous, Lilian Malkina, Radka Krninská, Milan Kačmarčík, David Hák, Matěj Kužel, Vít Rohr Režie:Tomáš Töpfer.

Žánr: 

Komedie

Délka představení: 

145 minut

Anotace: 

Šarmantní záletník Fernand se má oženit s mladinkou Vivianou, která je jedinou dcerou ctihodné pařížské baronky. Kámen úrazu je ovšem v tom, že nemá odvahu to přiznat své dosavadní milence, což je populární a především velice temperamentní šantánová zpěvačka Lucetta. Tato ústřední zápletka je zdrojem mnoha komediálních situací a nečekaných zvratů, v nichž další významné role hrajou například zamilovaný španělský generál Irrigua, písař a rádobypoeta Bouzin… a vlastně všechny neodolatelné postavy i postavičky z pera největšího francouzského komediografa G. Feydeaua. O tom, že je dodnes nekorunovaným králem zábavného divadla, svědčí i mimořádný divácký úspěch jeho frašky „Blboun“, která je na repertoáru Fidlovačky nepřetržitě už deset let.

 

 

Komedii o záletníkovi mezi dvěma ženami znal český divák až dosud pod titulem „Taková ženská na krku“ (v překladu E. Bezděkové z počátku 60. let). DNF ji uvádí v novém překladu H. Šimáčkové – pod novým názvem „Proutník pod pantoflem“, který je bližší originálu.

Vstupenky k dispozici: 

13. – 16. řada

 

Více na http://www.fidlovacka.cz/divadelni-hra/proutnik-pod-pantoflem

Nahoru