Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

90minutové saunování pro dva – Finská a infrasauna dle výběru

Labyrint Kadaň  (mapa) 3 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Labyrint

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Saunový zákon praví: Působí-li na tělo optimální dobu optimální teplota, přeměňují se starosti a bolesti v páru a mizí v nenávratnu.

Saunování si v posledních desetiletí získává velkou oblibu po celém světě a důvody jsou nasnadě – spousta skvělých účinků saunování. Některé z nich jsou známé, jiné vás asi překvapí.

8 benefitů finské sauny:

6 benefitů infrasauny:

Je všeobecně známo, že pocení je skvělý způsob, jak spálit kalorie a zbavit tělo toxinů. Co ale dělat v případě, že je člověk zrovna nemocný, případně nemá náladu na sport?

Jedním z možných řešení je návštěva infrasauny. Díky tomuto typu saun se tělo zbaví toxinů efektivně, ve vysoké míře, a to včetně těžkých kovů jako je měď nebo olovo. Účinků infrasauny je ale mnohem více. Mezi další benefity patří snadnější hubnutí, relaxace, ztišení bolesti, zlepšené fungování krevního oběhu a pročištění pokožky.

Je skvělé, že blahodárné účinky infrasauny mohou využít i lidé, kteří mají problémy s vysokým krevním tlakem. Sice narozdíl od finské sauny nedochází ke zvýšení tělesné teploty až ke 38 °C a následně tudíž k aktivizování imunitního systému a zrychlení látkové výměny, ale infrasauna je k tělu šetrnější a k nadměrnému pocení spojeného s vyplavováním škodlivin dochází také.

Nahoru