Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ateliérové fotografování miminek, dětí i celé rodiny

4,9 / 5 YesPhoto Praha - Vršovice  (mapa) 11 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku YesPhoto

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Pan fotograf to s detmi opravdu umi. Miminko uspal lip jak ja. :-)

Kakina
Varianty (1)

Odmítají vaše děti růst stejně jako Petr Pan? Přesvědčte je, ať klidně rostou jako z vody. A pak zařiďte, ať mají co nejvíce důkazů svém dětství.

Profesionální dětský fotograf Radek Hensley vám s tím pomůže. S dnešním voucherem se vám a vašim dětem bude ve svém ateliéru věnovat celou hodinu. 

Henseley ví, že dítě svou roztomilost nedokáže zopakovat, proto je pohotový a na její zachycení si během letitých zkušeností vymyslel vlastní metodu. Využívá chytrý systém tří předchystaných fotopozadí a rekvizit. Díky tomu získáte několikanásobné množství fotek za kratší dobu, která je pro dítě únosnější. 

Bez problému tak zvládnete prostřídat minimálně 6 různých míst a převleku. Rekvizity, kostýmy a oblečky jsou na místě k zapůjčení, přinést si můžete ale také svoje.

Výsledkem bude 30 nejlepších fotografií v digitální podobě v plném rozlišení s úpravou a retuší. Pokud by to bylo někomu málo, je možné si půlhodiny připlatit. To už ale budete mít opravdu hodně fotografií cca 60.

Po domluvě je možné využít voucher na narozeninové focení u vás na oslavě. Fotopozadí a narozeninové rekvizity je možné převážet a vytvořit tak fotokoutek. U narozeninového focení je možné v rámci ceny pořídit také reportážní fotografie z průběhu oslavy. 

Voucher je také vhodný na focení novorozeňatek do 14 dnů od narození.

  
Nahoru